Trači

Ceco zamenjal s to lepotičko!

Avtor: kš

Poslovnež Bogdan Srejović, ki je bil kar nekaj časa v zvezi s Ceco Ražnatović, je objavil skupno fotografijo z Jovano Ljubisavljević, nekdanjo udeleženko resničnostnega šova "Zadruga", s čimer je potrdil trditve mnogih, da sta v čustveni zvezi.

Jovana Ljubisavljević
Foto: Instragram

Že dalj časa se govori, da Jovana uživa v ljubezni s Srejovićem, nekdanjim partnerjem Cece Ražnatović, čeprav sta bila večkrat opažena skupaj, nikoli nista javno potrdila zveze ... Še več – vedno sta zanikala!

Jovana Ljubisavljević je do prepoznavnosti prišla v resničnostnem šovu.
Jovana Ljubisavljević
Instragram

Vendar pa je zdaj prišlo do preobrata. Bogdan je namreč objavil fotografijo na svojem Instagramu, na kateri se sprehaja z Jovano in jo drži za roko, ona pa je to takoj delila tudi na svojem profilu. S tem je par javno priznal svojo zvezo, čeprav sta doslej neumorno trdila, da sta le prijatelja in zanikala govorice o romanci.

Prva uradna fotografija
Jovana Ljubisavljević
Instragram

Kot je bilo zapisano, sta se Bogdan in Jovana septembra lanskega leta začela slediti na Instagramu, nato pa naj bi si privoščila pijačo in izmenjala telefonske številke v znanem beograjskem klubu, kjer je Srejović zaposlen kot menedžer.

jovana-ljubisavljević
Jovana Ljubisavljević
Instragram

Jovana Ljubisavljević je bila udeleženka resničnostnega šova "Zadruga", kjer je javno zapustila svojega tedanjega fanta Luko, s katerim je bila v zvezi tri leta, zaradi Stefana Karića.