Trači

Čigava je ta praznična miza?!

Avtor: k.s.

Seka Aleksić je znana po tem, da ima zelo rada praznike in da skuša svojima sinovoma pričarati kar najlepše spomine, ki jih seveda deli tudi s svojimi sledilci. Teh pa je samo na instagramu že 1.4 milijona! Seka živi v krasni hiši v Stari Pazovi, v Srbiji.

Seka Aleksić
Foto: Instragram

Njena, seveda ... 

Seka Aleksić
Seka Aleksić ljubi praznike
Instragram

Za pravoslavno Cerkev je značilno, da v verskih zadevah še vedno uporablja julijanski koledar, zato so prazniki praviloma 13 dni pozneje kot ustrezni prazniki v Rimskokatoliški Cerkvi in v nekaterih drugih pravoslavnih Cerkvah (npr. v Grški pravoslavni Cerkvi, ki je tudi prešla na novejši Milankovićev koledar, ki je podoben običajnemu gregorijanskemmu koledarju). Pravoslavni, srbski verniki torej božič praznujejo 7. januarja (in ne 25. decembra).

seka-aleksić
Seka Aleksić
Instragram

Praznovanje na Instagramu

Instagram je tako poln fotografij in video posnetkov, na katerih lahko vidimo, kako zvezdniki v regiji slavijo pravoslavni božič. Če pa izbiramo najlepše okrašeno mizo ali kar celo jedilnico, je zmagovalka gotovo Seka Aleksić – poglejte, kako je okrasila jedilnico. Komentarji na Instagramu se nizajo eden za drugim in ljudje so navdušeni!Krasni kozarci, zeleni dodatki, krzno – kup detajlov!

seka-aleksić
Seka Aleksić
Instragram

Ste vedeli, da ... 

Prazniki so zanjo sveti! 

Seka Aleksić, katere pravo ime je Svetlana Piljikić, se je rodila 23. aprila 1981 v Zvorniku in je zaradi težkega finančnega položaja družine že zgodaj začela nastopati v 'kafanah' in diskotekah. Po zmagi na festivalu ljudske glasbe Moravski biseri v Čupriji je podpisala pogodbo z založbo Grand Production, pri kateri je leta 2002 izdala svoj prvenec Idealno tvoja. V naslednjih letih je postala še bolj priljubljena z naslednjima albumoma Balkan (2003) in Dođi i uzmi me (2005) ter mnogimi uspešnicami, ki jih že skoraj 20 let niza eno za drugo.

seka-aleksić
Seka Aleksić
Instragram

Medtem pa je njena zadnja pesem nabrala že skoraj tri milijone ogledov!