Trači

Čolićeva hči razkriva preveč?!

Avtor: kš

Hči Una je že večkrat razkrila, kaj se skriva za zidovi njihove skupne hiše ... Sicer so vedno le detajli, vendar sodeč po teh detajlih, je njihov dom res fantastičen.

Una Čolić
Foto: Instagram

Hči Zdravka Čolića, Una Čolić, je prava lepotica in s svojimi fotografijami na družbenih omrežjih pritegne veliko pozornosti. Večkrat je na Instagramu svojim sledilcem pokazala tudi notranjost njihovega domovanja ... Namreč večkrat je že razkrila družinsko vilo na Košutnjaku. Tisto, česar do zdaj nismo imeli priložnosti videti, je notranjost hiše v Beogradu, v kateri živi legendarni pevec. Po fotografijah, ki jih objavlja mlada Una, lahko torej slutimo, kako izgleda dom enega najbolje plačanih pevcev Balkana.

Pohištvo po zadnji modi, bazen in čudovita terasa je le nekaj, kar zaznamuje dom Čolića, ki ima tudi dva ločena vhoda v vilo, obdano z visokimi zidovi. Dom Čolića je poln ogledal, zato mlada Una izkoristi vsako priložnost, da naredi kakšen "selfi" in razveseli sledilce na družbenih omrežjih. Med poletnim obdobjem je v dvorišču tudi trampolin, za katerega do zdaj nihče ni vedel, da obstaja. Verjetno ga je Una uporabljala, ko je bila mlajša. Lepa Una rada pozira, tako kot večina njenih vrstnikov, poze so različne, nekatere pa zelo zapeljive. Priljubljeni Čola živi v mirnem delu Košutnjaka s soprogo Aleksandro in hčerami Uno, Zvezdano in mlajšo hčerko Laro. Čolina vila je obdana z zelenjem, pred njo pa je veliko dvorišče ...