Trači

Čudovite novice iz doma Marije Šerifović!

Avtor: KŠ

Pevka se je oglasila ob posebnem dogodku in objavila očarljivo fotografijo: "Znorela bom, evo!"

Marija Šerifović je pred kratkim poudarila, da so samohranilke res heroji!
Foto: IG

Sin Marije Šerifović, Mario praznuje pet mesecev, ob tej priložnosti pa se je oglasila ponosna mama. Marija je na svojem Instagram profilu delila fotografijo svojega naslednika, ki v roki drži knjigico z napisom: "Danes dopolnjujem pet mesecev".
Svojemu Mariu je namenila čustvene besede in s tem ganila svoje sledilce: "Moje ljubo sonce, privlačno, lepo, debelušno, najlepše. Moj najprivlačnejši človek, znorela bom, evo," je zapisala pevka.

Mali Mario
Mali Mario
ig

Ne načrtuje drugega otroka

Spomnimo, Marija je nedavno razkrila, da za zdaj ne načrtuje imeti še več otrok. "V tem trenutku ne in za zdaj ne. Če se želje spremenijo, zakaj pa ne? Toda za zdaj ne. Pravijo, da so otroci naši učitelji, nekateri menijo nasprotno, jaz pa verjamem, da je res tako. Skoraj sem prepričana, da me bo Mario naučil mnogo stvari, da bo to dolgotrajen boj med strelcem in škorpijonom, a na koncu je nekaj odvisno od vzgoje, nekaj prihaja iz domačega okolja, nekaj pa moramo preprosto prepustiti višjim silam, mi kot starši pa lahko le pokrižamo roke in opazujemo," je takrat povedala Marija.