Trači

Dara Bubamara - TAKO je shujšala 10 kg!

Avtor: kp

V le enem mesecu je shujšala 10 kg! Dara Bubamara je svojo postavo izklesala s pomočjo te diete: "Kilogrami kar kopnijo!"

Dara Bubamara
Foto: Instagram

Pevka Dara Bubamara je svojo postavo pripeljala do popolnosti, in to zgolj s pomočjo nekaterih trikov. Dara je v enem mesecu shujšala kar 10 kilogramov s pomočjo proteinskih napitkov. V začetku maja se je odločila, da bo izklesala svojo postavo, in prehranski režim, ki se ga je držala, ji je prinesel hitre in še nikoli boljše rezultate.

Postala je prava lepotica.
Dara Bubamara
Instagram

“Vsem bi priporočila moj način hujšanja, saj kilogrami kar kopnijo. Pijem napitke in večinoma jem samo zelenjavo, ribe in meso. Presenečena sem, s kakšno lahkoto sem shujšala. Ko me boste videli v živo, ne boste mogli verjeti, kako sem se izklesala. Izgubila sem deset kilogramov, vendar nameravam še naprej hujšati,” je Dara povedala za "Informer".

Povedala je, da popije tudi velike količine vode.
Dara Bubamara
Instagram

“Jutra obvezno začnem s proteinskim napitkom, ki ga popijem vsake tri ure. Med obroki ne prigriznem ničesar, nato za kosilo pojem samo zelenjavo. Včasih k sveži zelenjavi pojem pusto ribo ali meso, ki ga pripravim na olivnem olju. To tudi večerjam. Ko imam velike koncerte, uporabljam prehranska dopolnila, da imam dovolj moči za nastop do konca.”

dara-bubamara
Dara Bubamara
Instagram

Pevka poudarja tudi, da redno telovadi poleg posebne prehrane: “Trikrat na teden grem v fitnes. Izvajam naporne vaje, kolesarim, nato tečem na tekaški stezi. Med vikendi ne utegnem telovaditi, ker imam nastope v tujini, vendar se tudi tam porabim veliko kalorij, saj cel večer plešem na petah.”

Dara je sama sestavila svojo dieto, ki je njenemu organizmu najbolj ustrezala: “Ne morem jesti tako, kot pravijo nutricionisti! Pri meni je vse od ene skrajnosti do druge - ali jem veliko ali sploh ne jem. Odločila sem se, da bom na proteinski prehrani in to ni lahko. Morate imeti živce kot konj, jaz pa jih imam.”

Za konec je pevka razkrila, da je skrivnost v vnosu velike količine tekočine: “Najpomembneje je, da pijete veliko vode. Tako se hidrirate in ne čutite lakote. Zato vedno s seboj nosite steklenico vode.”

Dara bo tudi ena od nastopajočih na prvem velikem rojstnem dnevu radia BestFM!