Trači

Dara Bubamara v belem kombinezonu na vroči plaži

Avtor: kš

Kipeča Dara sprožila val komentarjev!

Dara Bubamara
Foto: Instagram

Dara Bubamara že nekaj dni preživlja na drugi celini, kjer nabira energijo za prihajajoče obveznosti. Trenutno je v Braziliji in se redno oglaša tudi na družbenih omrežjih, kjer ne skopari z vročimi fotografijami. Objavila pa je tudi fotografijo, ki je mnoge navdušila, druge pa tudi nekoliko podžgala – pevka je namreč pozirala na plaži v kombinezonu, ki ga zaradi ogromnih silikonskih prsi ni mogla zapeti.
Na vseh fotografijah jo vidimo s poudarjenim dekoltejem, ki so ga mnogi komentirali, sledilcem pa je pozirala z izbočenimi ustnicami.

Dara Bubamara v Braziliji: od 19.000 evrov za razkošen hotel do ekskluzivnih letalskih kart
Dara Bubamara
Instagram

Porabila je ogromno denarja! 

Našobljena, oblečena v bel kombinezon na peščeni plaži ...
Dara Bubamara
Instagram

"Samo za namestitev je dala 19.000 evrov. Bivali so v najrazkošnejšem hotelu, ki ima fitnes, bazene, savne, igrišča za golf, košarko, tenis ... Za zajtrk, kosilo in večerjo so postregli z vrhunskimi mesnimi, ribjimi in morskimi specialitetami. Poleg tega, da je zapravila malo bogastvo za hotel, je Dara odštela še 6.000 evrov za letalske karte, saj je kupila poslovni razred. Želela je, da jim 12-urni let mine čim lepše. Ker je na letalu imela posteljo, je praktično celo noč spala, zbudila se je le, ko ji je prijazna stevardesa prinesla hrano,« je povedal dir blizu Dare.

Sledilci brez besed: Dara Bubamara razkriva, kako uživa v razkošju in razvpitih brazilskih plažah!
Dara Bubamara
Instagram