Trači

Darko Lazić bo za poroko odštel 100.000 €!

Avtor: kš

Spektakularna torta, ognjemet, drage obleke ... Tako bo videti njun nepozaben dan

Kar ne moreta eden brez drugega ...
Foto: Instagram

Na poroki Darka Lazića in Katarine bo prisotnih približno 500 gostov … Pevec je srbskim medijem povedal, da ne bo varčeval …

Darko Lazić in njegova Katarina sta nedavno priredila fantovščino in dekliščino, zdaj pa se pripravljata na veliko poroko, na kateri pričakujeta približno 500 gostov. Ponovno bosta izrekla usodni "da", potem ko sta se v tajnosti civilno poročila pred nekaj meseci. Za ta poseben dan naj bi odštela kar 100.000 evrov.

Darko Lazić in Katarina sta še zmeraj do ušes zaljubljena
Darko Lazić in Katarina pričakujeta približno 500 gostov na svoji poroki in za ta poseben dan bosta odštela kar 100.000 evrov.
Instagram


"Čeprav to zanj ne bo prva poroka, je Darko zelo vznemirjen in komaj čaka dan poroke ter trenutek, ko bo videl Katarino v poročni obleki. Vse sta načrtovala do najmanjše podrobnosti. Ne želita si nobenih napak, želita si, da bo vse popolno in da bo to dan, o katerem se bo dolgo govorilo," je povedal vir blizu para.

Čeprav to zanj ne bo prva poroka, je Darko zelo vznemirjen in komaj čaka, da vidi Katarino v poročni
Čeprav to zanj ne bo prva poroka, je Darko zelo vznemirjen in komaj čaka, da vidi Katarino v poročni obleki.
Instagram

Darko ne varčuje, ko gre za poroko. V zadnjem času je veliko nastopal, da bi zbral dovolj denarja in izpolnil vsako Katarinino željo. Odločila sta se za restavracijo v Pećincih in za zdaj je znano, da je Darko za poroko odštel približno 100.000 evrov. Vir, ki je blizu Darku in Katarini, je povedal, da bo nevesta med večerjo zamenjala obleko.

"Katarina si je izbrala tudi kratko belo obleko, da se bo lahko zvečer preoblekla, sprostila in zaplesala skupaj z Darkom in gosti. Včasih se sicer malo spreta, ker imata različna mnenja o organizaciji in dekoraciji, vendar vedno najdeta kompromis."

Darkova prva žena, Ana Sević, je dovolila, da bo njuna hčerka Lorena prisotna na očetovi poroki ...
Darkova prva žena, Ana Sević, je dovolila, da bo njuna hčerka Lorena prisotna na očetovi poroki ...
Instagram


Gostom je zagotovljena zabava. Pripravljen je tudi razkošen ognjemet, torta pa bo večnadstropna z njunima začetnicama. Darkova prva žena, Ana Sević, je dovolila, da bo njuna hčerka Lorena prisotna na očetovi poroki, medtem ko sta Darko in Katarina povabila tudi Darkovo nekdanjo zaročenko Marino z njunim skupnim sinom Aleksejem.