Trači

Darko Lazić - Buren odziv zaradi bivše

Avtor: kš

Darko Lazić, ki je nedolgo nazaj prekinil razmerje s kolegico Barbaro Bobak in stopil v zakonski stan z izbranko Katarino, je zelo razdražljiv, če se ga sprašuje o bivši. Kaj to pomeni? Ima morda še kakšna čustva do Barbare?

Darko Lazić
Foto: Instragram

Darko je namreč v odličnih odnosih s prvo ženo Ano Sević, ki je bila prisotna tudi na njegovi poroki, očitno pa ni v dobrih odnosih s svojo Barbaro. Spomnimo, da je bila njuna ljubezen res polna strasti in velikih preobratov.
Kaj se je zgodilo?
Med gostovanjem pri voditelju Ognjenu Amidžiću, kjer je odgovarjal na vprašanja oboževalcev z družbenega omrežja Instagram, je Lazić burno reagiral, ko je eden izmed njih omenil priljubljeno pevko.

Darko Lazić in Barbara Bobak
Darko Lazić in Barbara Bobak sta se nedolgo nazaj zaročila ...
Instragram

Darku ni bilo niti malo prijetno komentirati Bobakovo, s katero je bil celo zaročen … Vprašanje se je glasilo: “Bi posnel duet z Barbaro?” … Darko je nervozno odgovoril: “Mislim, da to res ni potrebno. Ne bi bilo všeč ne meni in ne njej!” In tu se je ‘debata’ zaključila.

Sicer se je ob tej priložnosti dotaknil tudi ljubezenskega življenja svoje matere in njenega novega partnerja. “Dokler je moja mama srečna in zadovoljna, sem tudi jaz. Dokler je ona izpolnjena, je vse v redu. Je ženska v letih in ve, kaj je dobro zanjo in kaj ne,” je poudaril temnolasec.

Darko Lazić in Katarina sta še zmeraj do ušes zaljubljena
Darko Lazić in žena Katarina sta še zmeraj do ušes zaljubljena ... Vsaj tako je sodeč po objavah.
Instagram

Sicer Darko in Katarina uživata v zakonu in skorajda se ne ločita drug od drugega, pevec pa očitno ne more brez nje niti trenutek, saj jo je med odmori v oddaji "Amidži šou" objemal in poljubljal … Je želel s tem prikriti, da morda še vedno čuti nekaj do Barbare? No, to ve le on ...

Darko Lazić in njegova žena Katarina
Darko Lazić in njegova žena Katarina
Instagram