Trači

Darko Lazić - divjal brez izpita in povzročil nesrečo

Avtor: kš

Pred nekaj dnevi je Darko Lazić povzročil prometno nesrečo na hitri cesti, ki gre čez Beograd …

Čeprav to zanj ne bo prva poroka, je Darko zelo vznemirjen in komaj čaka, da vidi Katarino v poročni obleki.
Foto: Instagram

Z vozilom BMW X5 z nemškimi registrskimi tablicami je trčil v kombi mercedes sprinter, ki ga je vozil B.B. (51). Sodnik za prekrške je Darka Lazića kaznoval z denarno kaznijo v višini 150.000 dinarjev (1278 evrov) in z desetmesečno prepovedjo vožnje. Darko je bil kaznovan, ker je povzročil nesrečo zaradi neprilagojene hitrosti in ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, ki mu je bilo že prej odvzeto zaradi nepravilne in neodgovorne vožnje.

Darko je ljubitelj hitre vožnje
Darko je ljubitelj hitre vožnje
Instagram

Nič alkohola, nič droge, a češko vozniško dovoljenje

Testiranje na alkohol in droge je bilo negativno. Kljub temu se Darko ni dolgo zadrževal in se je začel šaliti na svoj račun po nesreči. Na Instagramu je delil objavo, v kateri je zapisal: "Ko te Darko Lazić povabi na trčenje, ne veš, ali naj oblečeš poročno ali oklepno obleko."

"Vse bo v redu. Da povem vsem... Kriv sem, ker sem trčil v človeka od zadaj, nisem vozil hitro! Bila je gneča, velika gužva. Imam le češko vozniško dovoljenje. Nikoli nisem imel težav zaradi češkega dovoljenja ... Plačal bom kazen, ker sem trčil v človeka od zadaj. Kolikšna bo kazen, bomo še videli," je povedal Darko pred kamerami srbskega Blica potem, ko je izstopil iz policijske postaje. Potem pa je še dodal, da se v tem tednu pospešeno pripravlja na prihajajočo poroko in večdnevno slavje.

Darko je bil popolnoma 'čist' ... brez kapljice alkohola
Darko je bil popolnoma 'čist' ... brez kapljice alkohola
Instagram

Katarina je besna! 

Vir blizu para pravi, da Katarina pobesnela in mu povedala, da ne bo več tolerirala takega obnašanja. Močno sta se sporekla. Darko ji je obljubil, da bo v prihodnje bolj previden in da se zaradi njega ne rabi obremenjevati. Zelo jo je razjezilo zaradi avtomobila, saj ga je tudi sama pogosto vozila, zdaj pa sta ostala brez njega ravno, ko sta ga najbolj potrebovala.