Trači

Devito: Čudna, temačna in skrivna poroka

Avtor: kš

David Ljubenović, bolj znan kot Devito, ki svoj obraz pred javnostjo skriva z masko, se je pred nekaj meseci zaročil … Zdaj sta v strogi tajnosti izrekla usodni "da".

Devito je poročen moški
Foto: Instagram

Kot je navedeno, je mladi reper vse organiziral v popolni tajnosti. Od približno 70 gostov je zahteval, da podpišejo pogodbo o zaupnosti. Vsem je bilo prepovedano uporabljati mobilne telefone, da se posnetki in fotografije ne bi pojavili v javnosti.

Poročna slovesnost je bila organizirana v priznanem restavracijskem objektu v prestolnici, kjer so zaposleni gostom in novinarjem povedali, da ničesar ne smejo objavljati, saj so podpisali pogodbo o zaupnosti.

Na poroki pa je bilo fotografiranje ali snemanje strogo prepovedano.
Na poroki pa je bilo fotografiranje ali snemanje strogo prepovedano.
YouTube

Srbski mediji so intervjujali nekaj ljudi, ki so bili na poroki … Večina jih ni želela dajati izjav, je pa neka povabljenka vseeno razvozlala svoj jezik: "Ko smo vstopili, je bila gosta megla, temna dekoracija, temni perti. Vzdušje je bilo sicer prijetno, vendar nam ni bilo dovoljeno ne fotografirati ne snemati." Nevesta je bila videti čudovito, vendar nihče od povabljencev je ni smel fotografirati, saj Devito ni nosil maske. Vse je delovalo nenavadno, mogoče je pa to neki nov trend.”