Trači

Drama med Harisom in Melino - ukrepala policija!

Avtor: Kš

Haris Džinović je 1. aprila poklical policijo, potem ko je njegova bivša žena Melina Džinović brez njegovega dovoljenja vstopila v družinsko hišo na Senjaku.

Haris in Melina, ko sta bila zaljubljena do ušes.
Foto: yt

Po tem, ko je bila tako Melini kot Harisu Džinoviću izrečena prepoved približevanja, se je oglasilo tožilstvo in navedlo, da ukrep ne bo podaljšan, ker ne obstaja tveganja za nasilje v družini.
“Po tem, ko je od strani Republike Srbije, Ministrstva za notranje zadeve, Policijske postaje Savski venac prejeta nujna odredba o preprečevanju nasilja v družini, dežurni javni tožilec meni, da ne obstaja tveganje za nasilje v družini, zato ni podlage za podaljšanje izrečenega nujnega ukrepa,” je sporočilo tožilstvo.

Haris Džinović je znan predvsem po skladbi I tebe sam sit kafano.
Haris Džinović
Instagram

Haris poklical policijo!

Spomnimo, Haris Džinović je bil prvi, ki je poklical policijo v svoji vili na Senjaku in prijavil, da je njegova bivša žena prišla nepovabljena v njegov dom in da želi povzročiti težave. Kmalu zatem je policija ukrepala in prispela na kraj dogajanja. Tako Melina kot Haris Džinović sta morala na policijsko postajo. Melina je podala kratko izjavo in kmalu odšla, medtem ko je Haris ostal več ur na policijski postaji.

Haris Džinović se je na policijski postaji zadržal kar 5 ur!
Haris Džinović se je na policijski postaji zadržal kar 5 ur!
Instagram

Ob prihodu na policijo je Melina Džinović izjavila: "Dober večer, jaz sem Melina Džinović in želim prijaviti nasilje, ki traja že dve leti."

Izrečen nujni ukrep prepovedi približevanja

Kot je pisal "Blic", je Melina na policiji zanikala krivdo, oba s Harisom pa sta ves čas krivdo valila drug na drugega. Policija je obema izrekla nujni ukrep prepovedi približevanja. Obveščeno je bilo tožilstvo, ki je od policije zahtevalo poročilo.
Po kaosu, ki je nastal, ko je Haris po nasvetu odvetnika poklical policijo, ker Melina naj ne bi hotela zapustiti hiše, je pevca na policijsko postajo odpeljal sin Kan. Haris je na policiji ostal kar pet ur!