Trači

Elena Kitić – Ujeta z njim!

Avtor: kš

Elena Kitić je Frana Pujasa zamenjala s kolegom! Miletova hčerka je do ušes zaljubljena v mladega glasbenika, s katerim se že nekaj časa videva ... Sedaj so ju ujeli tudi paparaci.

Elena Kitić
Foto: Instagram

Hčerka estradnega para Marte Savić in Mileta Kitića, Elena Kitić, je zamenjala Frana Pujasa s svojim kolegom, raperjem Mihailom Mixom Vujićem.
Po tem, ko je Fran Pujas ob izhodu iz "Zadruge" priznal, da je prekinil ljubezenski odnos z Eleno Kitić, mladi pevki ni bilo potrebno dolgo časa, da bi zacelila ljubezenske rane, pri tem pa ji je pomagal raper, od katerega se v zadnjih tednih ne ločuje.
Čeprav sta Kitićeva in Mixa sprva poskušala skriti svoj odnos pred javnostjo, jima to ni uspelo, saj sta se pogosto oglašala na družbenih omrežjih na istih mestih, zdaj pa so prišle na dan tudi njune prve skupne paparaci fotografije.

Spomnimo, Elena je razmerje z Mihailom začela, ko je bil Pujas še v resničnostnem šovu, do današnjega dne pa se pevka o tem vprašanju ni javno izrekla. No, sedaj je jasno – Elena in Mixa sta tudi uradno par!