Trači

Franka: »Najboljši so Bosanci!«

Avtor: k.s.

Franka je res prava bomba, ne samo zelo lepa in seksi, temveč tudi zelo sproščena, zabavna in pripravljen na žur!

Franka
Foto: Instragram

Priljubljeni Ognjen

Screenshot-2021-12-31-at-14.04.15.jpg
Oddaja Ami G je izjemno priljubljena in v njej je gostovalo tudi kar lepo število hrvaških zvezd. K Ognjenu so namreč prišle Jelena Rozga, Severina in Nives Celzius. Franka je gostovanje pri Ognjenu izkoristila za promocijo svojega najnovejšega singla z naslovom ON, ki ga je posnela skupaj s srbsko kolegico Saro Jo.

Dragana Mirković tudi navdušila

V oddaji so poleg nje gostovali tudi Sara Jo in turbo folk zvezda Dragana Mirković. Ko je Dragana stopila na oder in začela prepevati svoj hit Pitaju me u mom kraju, je Franka veselo zaplesala. Kasneje se je Dragani celo pridružila na odru in zapeli sta hit skupine Zana – Mladiću moj. Sicer je tudi Dragana povedala marsikaj zanimivega o duetu, ki ga je naredila z Aco Lukasom - prisluhnite! 

Bosanci so najboljši!

Ognjenova sodelavka je seksi Hrvatico vprašala: »Kdo so boljši frajerji? Hrvati ali Srbi?« In ona je kot iz topa in brez dlake na jeziku odgovorila: »Moj mož je Bosanec, torej Bosanci!« Franka je namreč poročena z znanim nogometašem Vedranom Ćorluka.

Na Hrvaškem je slabše

Franka je med pogovorom povedala tudi, da je situacija za glasbenike na Hrvaškem precej slabša kot v Srbiji in da res ni veliko nastopov ali koncertov ... Seveda je pri tem dodala, da bo pa več nastopala v Srbiji, kar jo zelo veseli!

Nastop Franke in Sare Jo:

Franka in Sara Jo se veliko družita in sta postali že pravi prijateljici! 

franka
Franka in Sara Jo
Instragram