Trači

Gazda Paja drugič očka! Čestitke!

Avtor: kš

Raper je dobil hčerkico, ki sta jo z ženo poimenovala …

Gazda Paja je postal drugič očka
Foto: Instagram

Raper Pavle Bošković, vsem znan kot Gazda Paja, je postal drugič očka! Njegova žena je povila deklico, ki sta ji dala ime Andrea.

Srečno novico je razkrila raperjeva žena na družbenem omrežju Instagram, kjer je ob tem delila fotografijo, na kateri drži hčerko.

Pomen imena Andrea

Mnogi menijo, da je ime Andrea tradicionalno in biblijsko ime, saj je tako, v moški različici imena, bil imenovan eden izmed Jezusovih apostolov. Ime izvira iz grščine in ima veliko zanimivih in bojevitih pomenov. Grška različica imena je "Adreas", obstaja pa tudi beseda "andreios", ki predstavlja junaka, bojevnika, pogum, vodjo ali nekaj moškega.

Spomnimo, Vesna in Pavle sta leta 2020 dobila sina.

Raper je nedavno komentiral svojo ženo kot nosečnico: “Lažje je, ker je to drugič. To je pozitivna stvar. Mislim, da sem dober oče, da počnem vse, kar je potrebno. Omejitve v vzgoji morajo obstajati. Ko postaneš starš, ugotoviš, da si ti tisti, ki se mora spremeniti za nekatere stvari. Pomembno je, da usmeriš otroka.”

gazda-paja-in-milica-todorović
Gazda Paja in Milica Todorović
Instagram

Spomnimo, Gazda Paja je posnel tudi megahit s seksi Milico Todorević, eno od nastopajočih na mega BestFM spektaklu, ki bo kmalu v Stožicah!

Ne zamudite
Ne zamudite!
Best fm