Trači

Goca Tržan je živela v “golobnjaku”

Avtor: kš

Goca Tržan danes živi v razkošju, toda, v kakšnih pogojih je odraščala?

Goca Tržan pravi, da je ljubezen najpomembnejša.
Foto: IG

Pevka Goca Tržan že vrsto let prebiva v mirnem delu Mirijeva s svojo naslednico Leno in izbrancem Rašom Novakovićem, v prostornem in lepo urejenem dupleksu, a ni bilo vedno tako.

Njeno nekdanje stanovanje je polno lepih družinskih spominov, in pevka pogosto z oboževalci na družbenih omrežjih deli fotografije, na katerih je v objemu matere Rose ali očeta Antona. “Ko najdem takšne slike iz otroštva, pomislim, kako malo se zavedamo žrtvovanja in brezpogojne ljubezni naših staršev, kolikokrat jih ranimo v srce z najstniško nepremišljenostjo, kako srečni smo, da jih imamo v življenju, da nam pomagajo pri vzgoji naših otrok,” je zapisala priljubljena pevka ob črno-beli fotografiji s svojo mamo. “Če bi se lahko vrnila nazaj. A ne morem, zato se trudim biti hvaležna za to, da imam še vedno žive in zdrave starše, da Lena ima babico in dedka, ki sta tu zanjo, da jih lahko objamem in pokažem, kako jih ljubim in sem hvaležna za vzgojo in zdravo otroštvo, ki sta mi ga omogočila.”

goca-tržan
Goca Tržan danes nadvse uživa v razkošju
IG

Potem pa je še dodala: “Ne izgubljajte časa, pokažite svojim staršem, koliko jih ljubite, dokler so še živi, kajti ko odidejo, boste obžalovali.”

Stanovanje Goce Tržan polno spominov

Vedno popolnoma iskrena, Goca Tržan ni skrivala, da je odraščala v skromnih razmerah, a je prepričana, da sta ljubezen in nežnost, ki ju je prejela v otroštvu od staršev, najdragocenejše, kar sta ji lahko ponudila. “Moja starša sta ustvarjala skupaj, rasla skupaj, nista imela ničesar. Živela sta v eni sobici pri stricu Ljubi. Potem je moj oče dobil stanovanje od vojske, 42 kvadratnih metrov, na osmem nadstropju brez terase. Imenovali smo ga golobnjak. V tem stanovanju sem živela s svojo družino do 18. leta,” je nekoč povedala pevka, ki danes zaradi svoje glasbene kariere, uživa v obilju.