Trači

Goga Sekulić - boj za otrokovo zdravje

Avtor: kš

Goga Sekulić je končno razkrila pravi razlog za ločitev ...

Goga Sekulić je mnenja, da je njenemu sinu škodovalo cepivo.
Foto: FB

Pevka ne skriva več resnice, mnoge pa je ganilo, ko je omenila svojega otroka in probleme, ki jih ima. Goga Sekulić je presenetila javnost z ločitvijo od moža Uroša Domanovića, s katerim ima sina. Čeprav so mnogi bili presenečeni nad to informacijo, so ljudje iz Goginega okolja že vedeli, da par že nekaj časa ne živi skupaj.

Pevka ni razkrila vseh razlogov za ločitev, a je odkrito priznala, da je bil koronavirus odločilni dejavnik za njune probleme. "Res je čudovit. Razšla sva se, ker naju je korona oddaljila, vendar sva ostala v odličnih odnosih," je povedala Goga, ki je odkrito spregovorila o težavi, s katero se sooča njen sin.

Goga je samska.
Goga je samska.
FB

"Moj sin ima težave z govorom. Zdaj obiskujemo logopeda. Spremembe v govoru pri svojemu otroku sem opazila, ko je prejel MMR cepivo. Konkretne spremembe sem opazila malo pred drugim letom starosti, ko me je prenehal klicati. Odločila sem se vrniti v Beograd in poiskati pomoč naših strokovnjakov. To je velika muka, velik boj,” je priznala v nedavni oddaji in tako ganila vse.