Trači

Hari Mata Hari naj bi zapravil vse zaradi iger na srečo!

Avtor: kš

Hajrudin Varešanović (62), znan kot Hari Mata Hari po istoimenski glasbeni skupini, ki je zapisana v zgodovino glasbe, naj bi zaradi iger na srečo ostal brez vsega.

Hari Mata Hari
Foto: splet

»Hari že leta igra na srečo in to vedo vsi, ki ga poznajo in so mu blizu. Začel je iz zabave in nekako rekreativno, vendar je sčasoma postal resen odvisnik. Stava se je povečevala, kot tudi dobitki, vendar mu v zadnjem času sreča ni bila naklonjena, zato je izgubil vse, kar je kdaj zaslužil z igrami na srečo in tudi s petjem,« je povedal vir, blizu Varešanoviću.

Med pandemijo naj bi bilo najhujše!

Nekateri prijatelji ga branijo, drugi blatijo.
Hajrudin Varešanović
Instagram

Kot je še povedal vir, je Hari med pandemijo koronavirusa, ko ni bilo nastopov in koncertov, bolj kot kdajkoli obiskoval igralnice in tam iskal zavetje: »To je bila njegova vsakodnevna rutina. Včasih si je priigral precejšnjo vsoto denarja, včasih je bil celo na nuli, včasih veliko izgubil. Izgubil pa je tudi kompas, ko si je zaželel povrniti izgubljeno in je preživel ure na ruleti. Govori se, da je zapravil vse svoje nepremičnine in da je prišel do točke, ko si izposoja denar in najema kredite, da bi se izvlekel iz dolgov,« trdi vir, ki nikakor ne želi biti imenovan.

Govorice ali resnica?

Zgodbe o tem, da je Hari Mata Hari nagnjen k igram na srečo, niso novost v bosanskih medijih. Nekateri portali so o tem pisali že leta 2016, vendar je pevec takrat zanikal te trditve. Njegovi prijatelji so ga takrat branili in poudarjali, da igre na srečo niso njegova slabost, ampak le zabava. »Kaj je tu čudnega, saj človek zasluži in ima pravico, da se zabava. Če bi toliko denarja pustil v igralnicah, ne bi bil to, kar je danes. Ve, kje in kako vložiti denar, kar dokazuje tudi njegov uspeh v poslu, s katerim se ukvarja,« so takrat govorili njegovi tesni prijatelji.

Hari se ni odzval na telefonske klice bosanskih novinarjev, da bi odgovoril na kočljiva vprašanja.

Vsekakor pa je Hari v naših srcih predvsem zaradi glasbe, ki ji tako radi vedno prisluhnemo. Karkoli se mu dogaja v življenju, je dejansko njegova stvar in upamo, da bo temno obdobje čimprej minilo ... Mi pa si lahko privoščimo to ...