Trači

Haris in Melina - konec pravljice ...

Avtor: kš

Melina in Haris Džinović se ločujeta. Eden izmed najbolj znanih estradnih zakonskih parov, Haris in Melina Džinović, sta se odločila končati desetletje dolg zakon.

Haris in Melina, ko sta bila zaljubljena do ušes.
Foto: yt

Pevca Harisa Džinovića od žene Meline ločuje 30 let starostne razlike, kar je sprva motilo njene starše. Kljub temu so se njuni odnosi sčasoma izboljšali, še posebej po rojstvu vnukinje ... A videti je, da se je njuna zveza v zadnjih mesecih precej skrhala. Par naj bi namreč bil v ločitvenem postopku. 

Ona študentka, on pa 30 let starejši glasbenik

Ljubezenska zgodba Harisa in Meline se je začela leta 2002, ko je bila Melina še študentka. Haris je v intervjuju povedal, da sta se spoznala spontano in da sta se odločila za otroka brez veliko načrtovanja.
Pred časom je priznal, da sta se "preprosto našla". Povedal je, da je zelo zahteven, a da se je Melina uspela prilagoditi. Melina je v raznih intervjujih dejala, da se je vanj noro zaljubila in da je z njim odšla brez razmišljanja. Prav tako je povedala, da jo je Haris od prvega dne navdušil s svojim mišljenjem in odnosom do življenja.
Par se je poročil po 12 letih skupnega življenja na jahti blizu Dubrovnika, na intimni slovesnosti z okoli 30 gosti. Melina je spregovorila o tem, da sta se odločila za poroko brez napetosti in živčnosti, ki so značilne za takšne dogodke ... Po poročanju spletnega časnika kurir.rs, pa naj bi bilo te ljubezenske zgodbe sedaj konec.