Trači

Ivana Selakov – 500.000 evrov za ...

Avtor: kšp

Pevka naj bi porabila kar 500.000 evrov za dve hiši v okolici Zlatibora: "Moj mož si je to od nekdaj želel.«

Ivana Selakov
Foto: Instagram

Pevka je kupila posestvo in zgradila dve hiši 5 kilometrov od Zlatibora

Pevka Ivana Selakov je bila gostja na Blic TV v oddaji "Šov se nadaljuje", kjer je razkrila, da je postala podjetnica. Kot je priznala ob tej priložnosti, je kupila posestvo in zgradila dve hiši, za kateri so mediji pisali, da je zanju odštela kar pol milijona evrov. Po njenih besedah je podjetnica že 15 let.

"Vedno sem razmišljala, da mi, ki se ukvarjamo z glasbo, zlasti ženske, ne vemo, kdaj se bo to končalo. Moj Peđa je vedno želel imeti vikendico, da bi bil izven mesta, in na koncu smo se odločili za kraj pet kilometrov od Zlatibora. Tu je nedotaknjena narava. Divji konji tekajo naokoli in je čudovito... To smo vzeli za nas, za družino in prijatelje, v perspektivi pa tudi za kasnejši posel. Lepo je," je Ivana Selakov povedala za Blic TV.

Dotaknila se je tudi svojega razmerja s partnerjem Predragom Mirkovićem, s katerim je v zvezi od leta 2008. Spregovorila je o tem, da pravzaprav nista poročena:

"Na začetku je bilo - čas imamo, zdaj pa ni smiselno. Imava otroka, imamo izvenzakonsko skupnost... Zdaj, če bi se poročila, zakaj? Veliko pomembneje je imeti uravnoteženo skupnost in družino, ne glede na to, ali je na papirju... Bolj pomembno nama je bilo, da dobro funkcioniramo zasebno in poslovno, saj sva zasebna in poslovna partnerja. Otrok je absolutno najpomembnejša stvar takšne skupnosti. Kruna je očarljiva, ima svoj značaj, ki je sicer bolj tatin. Obožuje glasbo, bomo videli, ali ima glas, zdaj je še prezgodaj," je o svoji družini povedala Ivana.

Tu pa je napoved za njeno novo skladbo: