Trači

Jelena Karleuša je BOMBA!

Avtor: k.s.

Jelena Karleuša je zelo vročekrvna oseba in absolutno ni imuna na spletne komentarje! Njene objave na Instagramu pa so iz dneva v dan bolj vroče - nekatere celo cenzurirajo!

Brez sramu.
Foto: Profimedia

To je dokazala že velikokrat ... in velikokrat se zapleta v spletne boje na družbenih omrežjih, kjer si resnično daje duška ... Se še spomite, kako je pred nekaj meseci označila, vse, ki jo pljuvajo. Srbsko velezvezdo je podžgal namreč nek članek, ki se je spraševal, ali so Srbi hinavski, če se jim gola JLo zdi sijajna, gola Karleuša pa ne.

Vsi ste hinavci!

"Seveda ste vsi hinavski," je v odgovoru na svojem instagram profilu zapisala Jelena Karleuša. "Da o tem, da sem daleč boljša 'riba' od Jennifer Lopez in kakšnih deset let mlajša, sploh ne govorim. Vse tuje nam je top, po domačem pa pljuvamo ... Ampak, kdo ve v kakšni luknji bi bila, če bi poslušala to, kar mi ima Balkan za povedati," je zapisala. Dodala je še, da je tudi ko je gola, v resnici najboljše oblečena zvezda na srbski estradi.

instagram karleuša.jpg
Jelena Karleuša
INSTAGRAM

Težki časi

Jelena je nedavno priznala, da je tudi sama šla skozi težko obdobje ... Na to jo je spomnila tragična smrt mlade K1KE, ki si je zaradi spletnih komentarjev in spletnega nasilja celo vzela življenje. Tudi sama naj bi bila v podobni situaciji, saj je zaradi nekaterih objav preživela pravi spletni linč, ki ji je skorajda uničil življenje in jo potisnil čez rob! 

"Tudi jaz sem pomislila na najhujše, rešil me je mož ... "

Najboljša mačka v regiji?!

Jelena pa gre še dlje, pa njenem mnenju res ni nobenen boljše od nje: "Sem najboljša mačka, ki je kdaj hodila v tej regiji. Strinjanje večine pa mi je pomembno toliko kot rezultati volitev v Botsvani," je bila pikra. "In ja, popolnoma vseeno je, ali sem stara 20, 30, 40 ali pa 150 let .... Te številke in parametri za kmetavze me ne zanimajo."

»Sem dobra mama!«

Sicer pa je Karleuša že večkrat povedala, da je njeno oblačenje na sceni ali v javnosti ne definira kot mamo in soprogo, kar je pogost očitek nasprotnikov njenega izzivalnega stila. "Doma sem mama in ne nosim oblačil, ki jih oblačim za nastope. To, da imam svoj posel, nima zveze s tem, kakšna mama sem, prav tako me to ne določa. Lahko vam povem le, da sta moji hčerki name ponosni," pa je nedavno povedala v nekem intervjuju.