Trači

JK praznuje in razkriva, da ...

Avtor: kš

V ekskluzivnem intervjuju za kurir.rs je srbska pop diva Jelena Karleuša spregovorila o svojem novem partnerju, zakonu, ločitvi od nekdanjega nogometaša Duška Tošića ter o delitvi premoženja.

Lepotica je pred kratkim praznovala svoj rojstni dan.
Foto: IG

Intervju, ki ga je dala ob svojem rojstnem dnevu, razkriva tudi njene poglede na estrado, politiko in osebne ambicije.

Zato je drugačna

Karleuša, ki je znana po svoji moči in vzdržljivosti, je izpostavila svojo neodvisnost v glasbeni industriji: "Od kolegov se razlikujem, ker nikoli nisem poslušala nikogar. Znana sem po tem, da sem zelo vzdržljiva, vedno padem boleče, a vedno vstanem veličastno."

Grozljive izkušnje

V pogovoru je bila iskrena o svojih čustvenih preizkušnjah. "V mojem ljubezenskem življenju se je zgodilo veliko groznih stvari v zadnjih letih, tako groznih, da nič, kar je povezano z mano, več ni novica," je povedala Karleuša. Kljub temu ostaja optimistična in se osredotoča na prihodnost. Priznava, da si želi sreče, čeprav se to ni vedno izšlo po načrtih.
Njena ločitev od Duška Tošića je še vedno v teku, o njem pa govori z velikim spoštovanjem: "On je oče mojih otrok in o njem bom vedno govorila vse najboljše. Zaradi naših hčera bi za njega skočila tudi v ogenj."

Vsekakor seksi torta in seksi oprava.
Vsekakor seksi torta in seksi oprava.
IG

Karleuša je tudi odprla razpravo o svojih pogledih na družbene norme in medijsko percepcijo ter poudarila svojo neodvisnost in moč. "Življenje je polno vzponov in padcev, a ključno je vedno vstati," pravi.

Kam je šel denar?

Glede delitve premoženja je bila jasna: "Vse, kar imava z Duškom, pripada najinima hčerkama." Poudarila je tudi svojo podporo predsedniku Aleksandru Vučiću, ki je po njenem mnenju politična veličina.
O svoji karieri in prihodnosti je optimistična, ne izključuje pa niti ponovne poroke, čeprav se osredotoča na druge sanje, kot je azil za živali ali svetovna slava. Pri tem je namignila, da ima že neko simpatijo, ki pa je ne želi nikakor razkriti.

Jelena Karleuša bi za bivšega skočila v ogenj.
Jelena Karleuša bi za bivšega skočila v ogenj.
IG