Trači

Jelena Karleuša - spet v seksi akciji

Avtor: kš

Pevka je že od nekdaj znana po tem, da svoje sledilce na družbenih omrežjih pogosto razvaja s provokativnimi fotografijami in posnetki in tokrat jih je spet navdušila.

Jelena Karleuša
Foto: instagram

Diva se je “stisnila” v oprijet body črno-bele barve priznane blagovne znamke, s čimer je pokazala, da ne premore le seksi in popolne postave, temveč tudi dovolj denarja, da si lahko privošči oblačila res dragih blagovnih znamk.

Snemala se je v svoji garderobi ob pesmi "Lucifer" z albuma "Alfa", ki je v zadnjih tednih postala priljubljena na TikToku. V ospredju so bile njene vitke noge in zadnjica, ki jo je pripeljala do popolnosti … Jelena pravi, da je za njeno popolno telo odgovorna tudi veganska prehrana in seveda fizična dejavnost.

Kompleti pod objavo na Instagramu so bili tokrat polni občudovanja: "Tej ženski res ni mogoče zanikati, da je privlačna, njeno telo je popolno," "Zaradi tebe postajam vegan," "Kraljica," so bili nekateri od komentarjev.

Tokrat se je zgodilo, da je tudi nekaj njenih kolegic izrazilo občudovanje. Očitno se je pljuvanje nekaj za nekaj časa ustavilo.