Trači

JK grobo NAPADLA Ceco!

Avtor: kš

Jeleno Karleušo je zelo razjezila rojstno dnevna zabava, organizirana v centru Beograda, na kateri se je pojavila ena in edina Ceca ...

Jelena Karleuša
Foto: Instagram

Slavje je bilo organizirano v eni izmed beograjskih restavracij, kjer se je zbralo 150 ljudi. Helena Ocokoljić, hči Lidije Ocokoljić in sestrična Cece Ražnatović, je praznovala svoj 18. rojstni dan, na proslavi pa je bil presenečenje mladi raper Voyage, sin Milana Veruovića, telesnega stražarja umorjenega srbskega premierja Zorana Đinđića, ki je bil v streljanju hudo ranjen.

Ceca je veselo plesala ob Voyageu
Ceca
Instagram

Voyage in Ceca
Ceca
Instagram

Ob proslavi rojstnega dne in presenečenju, s katerim je Ceca plesala ves čas, se je na Instagramu oglasila Jelena Karleuša:

»Ne vem, kaj jo je naredilo srečno, Voyage, ki ji poje v obraz "okoli mene k*rbe, denar, droga" ali dejstvo, da je dala alibi svojim botrom za hudo ranjenje očeta od tega istega Voyaga. Mislim, upam, da se ne zaveda ... ker kdo bi zaveden šel peti "morilcem mojega očeta," je zapisala Karleuša na Instagram story.

jelena-karleuša
Jelena Karleuša
Instagram

Spomnimo: 

Zorana Đinđića, nekdanjega srbskega premierja, je 12. marca 2003 umoril pripadnik zloglasne srbske enote Rdečih beretk, Zvezdan Jovanović. Atentat se je zgodil pred vladno palačo v Beogradu, kjer je bil Đinđić ustreljen s strelnega orožja z daljinskim upravljanjem. Umor Đinđića je bil povezan z organiziranim kriminalom in političnimi nasprotniki, ki so nasprotovali njegovim reformam in prizadevanjem za približevanje Evropski uniji. Ceca sama ni neposredno povezana z umorom Zorana Đinđića, vendar so nekateri njeni osebni in družinski odnosi povezani z ljudmi, ki so bili vpleteni v kriminalne združbe in politične dogodke tistega časa.