Trači

Jovana Jeremić - Doživela srčni zastoj, skoraj bi se utopila

Avtor: cr

Platinasta voditeljica, ki jo lahko spremljamo na Pink TV, Jovana Jeremić, je presneto prestrašila svoje prijatelje in sorodnike.

Jovana Jeremić
Foto: Instagram

Ker, kot pravi sama, zelo veliko dela, ji dopust tudi zelo veliko pomeni ... Zato se je odločila, da odpotuje v Črno goro, kjer si je skupaj s svojim partnerjem privoščila zaslužen počitek ...

Skoraj bi se končalo tragično

Nedavni dopust lepe Jovane pa se je zaključil na zelo slab način ... Sicer bi lahko bilo še huje, saj bi lahko umrla. Nedavno je srbskim medijem opisala, kaj se je pravzaprav zgodilo ... »Ležala sem na plaži, ob hotelu, bilo je vroče, brala sem knjigo in uživala v mirnem dnevu. V nekem trenutku mi je postalo tako peklensko vroče, da sem se odločila, da se moram čim prej ohladili. Stekla sem do morja in enostavno skočila v ledeno vodo. Uf, kakšna napaka.

jovana-jeremić
Jovana Jeremić
Instagram

Nenadoma mi je postalo slabo, zelo me je tiščalo v prsih in nisem mogla dihati ... začela sem se utapljati. Voja je opazil, da se z mano nekaj dogaja in je takoj skočil v vodo ter me potegnil na suho. Dal mi je umetno dihanje in me takoj odpeljal v bolnišnico. Tam so ugotovili, da je šlo za srčni zastoj, kriv pa naj bi bil prav ta moj nepremišljen skok v vodo, ki bi me lahko res stal življenja.«

jovana-jeremić
Jovana Jeremić
Instagram

Hvaležna za vsako sekundo

Jovana je seveda po tem zelo neprijetnem dogodku ugotovila, da je življenje res nepredvidljivo in da nas lahko za vsakim vogalom čaka nesreča. »Nikoli mi niti na misel prišlo, da se lahko meni pripeti kaj takega,« je še dodala novinarju revije Svet.