Trači

KAOS v Novem Sadu – obtožili so Daro Bubamaro!

Avtor: kš

Na družbenih omrežjih se je pojavila informacija, da je pevka Dara Bubamara nepravilno parkirala, in ko je prišla vlečna služba, je začela trgati kablovje iz njihovega vlečnega vozila v Novem Sadu.

Dara Bubamara
Foto: Instagram

Novica, da je Bubamara naredila velik škandal, ko je videla, da so delavci parkirne službe v Novem Sadu poskušali odpeljati njen mercedez, ki je bil nepravilno parkiran na pločniku, se je izkazala za napačno.

kaos
Kaos
Instagram

Ženska, ki je začela kričati, groziti delavcem in jih žaliti, medtem ko je ves čas poskušala nekoga dobiti na telefon, dejansko ni bila Dara. Instagram stran 192 je hitro popravila novico.

dara-bubamara
Dara Bubamara
Instagram

Ko so začeli dvigovati avtomobil, se je pojavila lastnica avtomobila, za katero so nam najprej rekli, da je pevka Dara Bubamara. Na koncu se je izkazalo, da gre za ženo nekega zelo pomembnega politika. Tako, da tokrat minaturna pevka res nima nič s tem ... Čeprav smo jo navajeni, da redno poskrbi za kakšen glasen škandal, je tokrat očitno bila po krivem obtožena ...

dara-bubamara
Dara Bubamara
Instagram

Klepetavi in opravljivi sosedje pa ... 

Pač sosedje radi govorijo in tako je neka soseda, novinarju, ki je prišel na kraj dogajanja, povedala: »Skoraj nikoli ne vidim Dare, da bi šla peš. Vedno je v avtomobilu. Vozi dobre in divje avte, in ni ji tuje, da pogosto zelo močno pohodi plin. Ona je preprosto tak tip, rada ima hitro vožnjo in očitno je odvisnica od adrenalina. Vse svoje obveznosti opravi z avtomobilom in redko kdaj jo lahko vidite, da bi se sprehajala po ulici. Predvidevam, da je to tudi zaradi tega, ker ljudje, ki jo srečajo na ulici, se potem želijo fotografirati z njo, to pa ni vedno prijetno.«

Seski Dara pa najbrž kar vse odgovarja tako ...