Trači

Kdor piše Severini, se mora zavedati, da …

Avtor: kš

V središču medijske pozornosti se je tokrat znašel Duško Tošić, nekdanji mož Jelene Karleuše, od katerega se pevka ločuje.

Hrvaška pevka Severina
Foto: Andraž Gombač

Duško je nedavno postal tarča razprav, ko so v javnost pricurljala zasebna sporočila med njim in hrvaško pevko Severino. Iz objavljenih posnetkov zaslona je razvidno, kako Tošić na neroden način poskuša povabiti Severino na pijačo, medtem ko pevka njegova prizadevanja dosledno zavrača.

Duško Tošić
Revček jo je želel le povabiti na kavo ...
Instagram

V sporočilih Tošić vztrajno snubi Severino, ji predlaga srečanje, kar pa pevka odločno zavrača. Na vprašanje, zakaj so ta zasebna dopisovanja prišla v javnost, ni jasnega odgovora, a nekateri viri nakazujejo, da je Severina želela s tem pokazati, kako se postavlja meje v profesionalnem odnosu … Ali pa se nekoliko pošaliti na račun njene kolegice Jelene Karleuše - spomnimo, da med Severino in platinasto Jeleno ni ravno “kemije”. Še več - spet sta si v laseh!

nerodno-dopisovnje-med-duškom-in-severino
Nerodno dopisovnje med Duškom in Severino
ig

nerodno-dopisovnje-med-duškom-in-severino
Nerodno dopisovnje med Duškom in Severino
ig

nerodno-dopisovnje-med-duškom-in-severino
Nerodno dopisovnje med Duškom in Severino
ig

Duškova resnica

Duško Tošić je po izbruhu škandala pojasnil, da so bila njegova sporočila Severini poslana v kontekstu povabila na nastop na zasebno zabavo na njegovi novi jahti. Po njegovih besedah je želel organizirati dogodek za svoje prijatelje in je v ta namen povabil več izvajalcev, med katerimi je bila tudi Severina …

Jelena ne bo prenašala teh zadev, to je jasno.
Jelena ne bo prenašala teh zadev, to je jasno.
IG / kš

Incident s sporočili je sprožil številne razprave o primernosti takšnega komuniciranja, posebej v luči dejstva, da gre za javne osebnosti, katerih dejanja so pod stalnim drobnogledom javnosti. Sploh, če ti sami poskrbijo, da zasebna sporočila pridejo v javnost. Ta primer ponovno odpira vprašanja o meji med zasebnim in javnim v življenju slavnih, obenem pa opozarja na potrebo po profesionalnosti in spoštovanju osebnih meja, tudi pri komunikaciji preko digitalnih platform.