Trači

Komu so odpeljali ta bolid?

Avtor: kš

Čeprav je Dara Bubamara med prebivalci Novega Sada zelo priljubljena, pa njeno vedenje v prometu med temi istimi večkrat vzbuja jezo.

Ta jekleni lepotec je last Dare Bubamare
Foto: IG

Pevka, znana po svoji ljubezni do dragih avtomobilov in hitre vožnje, pogosto izziva s svojim drznim parkiranjem in to res kjerkoli. Ko jo opazijo pri nepravilnem parkiranju, mimoidoči fotografirajo in objavljajo slike na Instagramu, kjer obstaja račun, namenjen prav takšnim nepridipravom. Nedavno so mediji poročali, da je bil njen avtomobil odpeljan s strani mestnega podjetja za parkiranje.

Dara Bubamara
Najbrž se je tudi v Stožice pripeljala z luksuznim in hitrim avtomobilom!
Wakeupcreation

Javni odzivi so bili mešani: nekateri so izražali podporo Dari, drugi pa so bili nezadovoljni z njenim ravnanjem. Spomnimo se, da so nekoč sosedi razkrili, kako Dara uživa v vožnji in redko hodi peš, saj je skoraj vedno v avtomobilu. Po njihovih besedah pevka prehitro vozi in kaže znake odvisnosti od adrenalina. S svojim avtomobilom opravlja večino obveznosti, tako da je na ulici sploh ne opazijo. Skratka, Dara je spet dobila kazen ... Jo bo to podučilo ali bo še vedno nadaljevala tako, kot je doslej?