Trači

Lažna zobozdravnica izkoristila Dada Pulumenta

Avtor: kš

Žena Dada Polumente se je oglasila po objavi njegove fotografije z lažno zobozdravnico

Dado in njegova žena
Foto: FB

Žena pevca Dada Polumente se je oglasila, potem ko so na Facebook profilu lažne zobozdravnice, Snežane Stević (48), obtožene, ker je opravljala zobozdravstvene in farmacevtke storitve brez ustreznih kvalifikacij, našli fotografije, na katerih je pozirala s slavnimi osebnostmi, med njimi tudi pevec Dado Polumenta.

Lažna zobozdravnica Snežana
Lažna zobozdravnica Snežana
ig

Snežana Stević je na svojem profilu redno objavljala fotografije z dragih potovanj in se hvalila z luksuzom, ki jo obdaja, pogosto pa je bila v družbi javnih osebnosti, s katerimi je rada pozirala.
Vendar je na profilni fotografiji z Dadom Polumento, kot trdi Ivona Polumenta, uporabljen Photoshop.

"Katastrofa! S čim se ljudje ukvarjajo. Ta gospa je vstavila svoj obraz v mojega in to uporablja kot profilno sliko. Bog, pomagaj takim ljudem, kaj drugega naj rečem," je zapisala Ivona in objavila originalno fotografijo.

Na eni od spletnih strani je še vedno mogoče kupiti vavčer za njene tretmaje, med drugim tudi za polnjenje gub s hialuronskim polnilom, ki ga je oglaševala za 8000 dinarjev (68 evrov).
Ponujala je tudi tretmaje za obnovo las s krvno plazmo za 5500 dinarjev (47 evrov), čeprav je vrednost omenjenih tretmajev skoraj 20.000 dinarjev (170 evrov).

Izjava Ivone Polumenta
Izjava Ivone Polumenta
ig

Kot je pisal "Blic", je Snežana Srević obtožena, da se je v obdobju od 21. 11. 2021 do vložitve kazenske prijave v svoji zobozdravstveni ordinaciji "BV dental estetic", GO Savski venac, ul. Bulevar Vudro Vilsona št. 8, ukvarjala z zagotavljanjem zobozdravstvenih storitev in storitev "antiage" medicine z domnevno pridobljenim nazivom "doktor zobozdravstva" in izdano diplomo Medicinske fakultete Univerze v Prištini z dne 27.02.1999, za katero so kasnejša preverjanja pokazala, da je ponarejena, in da se obtožena S.S. (1976) registrirala v Agenciji za gospodarske registre kot S.S. PR, Splošna ordinacija dentalne medicine "BV dental estetic", z registrirano dejavnostjo "zobozdravstvena praksa" in se ukvarjala z navedenimi storitvami brez ustreznega naziva in strokovne izobrazbe.