Trači

Lepa Brena - kakšno razkošje!

Avtor: kš

Lepa Brena je med prvimi znanimi osebnostmi odprla letošnjo sezono jadranja po Jadranskem morju.

Lepa Brena na svoji jahti.
Foto: IG

Balkanska zvezda je izkoristila praznike za sprostitev in obnovitev energije, še posebej pa uživa v soncu in morju, ki sta jo v zadnjih dneh popeljala med Hrvaško in Črno Goro. Vse skupaj pa je velikodušno delila tudi s svojimi sledilci.
Svojim oboževalcem in sledilcem je tako na družbenih omrežjih pokazala, kako preživlja čas na obali. Objavila je fotografijo, na kateri sproščeno pozira na palubi, v ozadju pa se vidijo jahte, gora in morje. Pravi luksuz, ki si ga ne more privoščiti čisto vsak. In očitno je prav to vse, kar zvezda potrebuje za umiritev pred prihajajočimi solističnimi koncerti, ki so razprodani do zadnjega mesta.

Lepa Brena uživa na morju
Lepa Brena uživa na morju
IG

Brena pa je pred kratkim delila tudi nekaj podrobnosti o svoji dolgoletni karieri:

"Moja življenjska glasbena pot traja že od osemdesetih let. To je bilo zahtevno obdobje mojega življenja, ko sem imela po dva koncerta na dan in sem s skupino potovala z avtobusom. Bila je nepozabna izkušnja. Želela sem ustvariti nekaj posebnega in biti neodvisna v vseh pogledih. Nisem imela časa za preprosto in običajno življenje. Čudovitih trenutkov ni manjkalo, a počitka je bilo malo. Moram priznati, da sem uživala, saj nisem imela drugih obveznosti, razen svojega dela. Prišel je čas, ko sem bila utrujena, zanemarila sem svoje zasebno življenje in si zaželela nekajletni premor. Pesem vsakič predstavlja posebno vrsto ljubezni in energije, ki je znana samo pevcem, ta nas zdravi in nam daje življenjsko energijo. Poglejte Cher, ki ima 78 let, in dovolite mi, da jo parafraziram: 'Mislila sem, da bom v teh letih počivala, zdaj pa uživam, pojem in bom pela, dokler me boste želeli poslušati in dokler bom zmogla.' Mick Jagger, ki je star 80 let in je prestal operacijo srca, vzdržuje kondicijo s petjem in plesom. Obožujem vrhunske pevce, ki so vztrajali skozi leta, in sem fascinirana nad njihovo ljubeznijo do dela, vitalnostjo in energijo. Seveda moramo paziti, koliko jemo in spimo, saj je to delo, v katerem se celo življenje pripravljate na olimpijski skok, in kdor se nauči tako živeti, za tega to nikoli več ne predstavlja težave," je povedala Brena za Blic.