Trači

Lepa Brena - sinu prepovedala ljubezen?!

Avtor: kš

Viktorja Živojinovića so dolgo časa povezovali s Sofijo Šašić, vendar o tem nista nikoli govorila.

Viktor z mamo, Lepo Breno.
Foto: IG

Nedavno pa je hčerka Željka in Sonje Šašić, ki prijateljujeta z Lepo Breno in njenim možem, odločila pojasniti, kakšen je njun odnos in kaj se je dogajalo med njo in mlajšim sinom Lepe Brene.
"Viktorja imam zelo rada, je čudovit fant in resnično, katerakoli bo z njim, bo srečna. Viktor in jaz sva imela t.i. otroško simpatijo, zgodilo se je, da sva se poljubila, a zdaj sva le prijatelja. Vem, da bi mnogi želeli, da bi bila skupaj, navijajo za najino zvezo, ker sva po karakterju podobna, kaj vem. Šaliva se, da če ne najdeva nikogar, se bova na koncu poročila," je povedala Sofija. In potem še dodala: “Veliko sva hodila ven, se družila, zato ga res cenim. Ne vem, kaj se lahko zgodi v prihodnosti, vse je mogoče.”

Viktor naj bi zapustil to lepotico, ker mu je tako
Sofija je povedala, da sta z Viktorjem (sedaj) le prijatelja.
IG

Vendar seksi vplivnica pa je pozabila omeniti, da se prav Lepa Brena upira tej zvezi in da je to eden glavnih razlogov, zakaj jo je Viktor zapustil.

"Brena se je družila s Sonjo in bili sta zelo blizu, vendar, ko je ugotovila, da sta Sofija in Viktor v neki zvezi, je sinu, pa tudi Sonji, jasno povedala, da ji to ni všeč, ker se poznata od malih nog in da morata ostati le prijatelja. Sonja se je ustrašila, nato pa je nekdo očitno Breni povedal, da mora tej zvezi narediti konec, ker se je Sofija navezala na Viktorja samo zato, ker je njen sin. Od takrat se Sonja in Brena ne družita več, vendar o tem ne marata govoriti," je povedal vir blizu pevke … Očitno lepa Sofija Breni ni bila po godu.

viktor
Viktor naj bi bil spet samski ...
IG