Trači

Lepa Brena v solzah spregovorila o ločitvi ...

Avtor: kš

Lepa Brena se je med nedavno oddajo AmiG Show, ki je potekala v živo, dobesedno razjokala.

Lepa Brena je povedala, da vedno, ko vidi posnetke poroke, jo oblijejo solze ganjenosti.
Foto: AmiG Show

Razlog? Posnetek njenega poročnega dne. Ko se je spomnila čudovitih trenutkov in mladosti so jo oblile solze ganjenosti. Med brisanjem solz je spregovorila tudi o ločitvah: "Ko se poročiš, nisi prebral knjigo o tem. Takšna knjiga preprosto ne obstaja. Mislim, da je to stvar posameznika, ljudje se odločijo, ali lahko ostanejo skupaj ali ne.

Lepa Brena se je spominjala mladosti ... in enega pomembnejših dni v svojem življenju.
Lepa Brena se je spominjala mladosti ... in enega pomembnejših dni v svojem življenju.
AmiG Show

To je postalo naravno in normalno. Zakon je institucija, ki jo je treba negovati, do meje, kjer ne izgubiš svoje verodostojnosti in dostojanstva, in ta ljubezen mora biti negovana," je povedala Brena in dodala:

"Bolje je imeti dober razhod ... Kot pravijo ... Če rešitev ne obstaja, je bolje dober razhod kot slab zakon."

Vendar to zanjo ne velja …

Brena in Boba (Boba Živojinović) namreč veljata za enega najbolj znanih in trdoživih parov v  javnosti. Pevka je pa vseeno spregovorila o krizah v svojem zakonu: "Boba in jaz sva prebrodila začetne težave. Bil je uspešen v svojem profesionalnem življenju, nato je nadaljeval z delom na več različnih projektih in to zelo uspešno. On ljubi življenje in družino, jaz pa sem oseba, ki potrebuje močno ramo za oporo, a hkrati želim biti tudi sama močna osebnost. Najin odnos res zelo negujeva; vsi, ki negujejo odnos, dosegajo dobre rezultate," je poudarila in dodala, da ne želi komentirati ločitev svojih kolegov: "Ne moreš zagotoviti, da bo trajalo. Sploh v obdobju korone in še posebej, ker so nekateri od njih moji prijatelji, tistih, ki si jih omenil, ne bi rada komentirala. To so prijatelji. Jaz sem ženska, ki razume in bom vedno podpirala ženske, a nikoli se ne bi vmešavala v njihove odločitve. Verjamem, da so storili tisto, kar je zanje najboljše."

Razkrila pa je tudi, v čem je skrivnost (njunega) dolgega zakona.
Razkrila pa je tudi, v čem je skrivnost (njunega) dolgega zakona.
AmiG Show

Dan, ki ga ne bo nikoli pozabila.
Dan, ki ga ne bo nikoli pozabila.
AmiG Show