Trači

Lepotica se je stepla!

Avtor: kj

Anastasija Ražnatović se je pred nekaj leti stepla … Takrat še deklica, je izgubila živce, ker so se ji nekateri posmehovali zaradi mame Svetlane.

Anastasija Ražnatović - Gudelj je nedavno priznala, da se je nekoč zaradi mame Cece stepla s sošolko.
Foto: IG

Pevka Anastasija Ražnatović se je s težo svojega priimka morala spopadati že kot mala deklica. Seksi pevka je namreč priznala, da se je stepla, ko je bila še v šoli. Še danes se zelo dobro spominja tistega dne in razloga, ki jo je pripeljal do tega dejanja. Takrat je bil čas, ko je njena mati, folk zvezda Ceca Ražnatović, nosila elektronsko zapestnico, Anastasija pa je bila takrat stara komaj 12 let.

"Spominjam se šolskih dni takrat, ko je bila mama doma z elektronsko zapestnico. (domači pripor) Stara sem bila 12 let in sem se delala popolnoma neumno. Kot da se nič ne dogaja, čeprav so o tem vsi časopisi nenehno pisali. Mama je bila na vseh naslovnicah. Pisalo se je, kaj bo, kaj ne bo. Da nam bodo vzeli hišo, da ji bodo odvzeli skrbništvo ... Imela sem srečo, da v šoli ni bilo veliko zlobnih otrok, ki bi me zbadali. A bila je ena deklica," se je spominjala Anastasija.

"Prav takrat sem se prvič stepla v šoli, ker je žalila mamo. Nekaj je rekla o tej zapestnici. Čeprav sem mirna in zbrana, ko gre za družino in ko se zgodi tak kaos, me je preplavil bes. Ko ti nekdo napade mamo, edino, ki jo imaš."

Anastasija Ražnatović je že v otroških letih prestala res veliko.
Anastasija Ražnatović je že v otroških letih prestala res veliko.
IG

Mlada pevka je povedala, da ji je takrat padel mrak na oči.
"Udarila sem jo, stepli sva se. Vsi so bili šokirani, saj nikoli nisem bila otrok, ki bi povzročal težave. Kmalu za tem se je mama odločila, da nas odpelje na Ciper," se je spominjala Anastasija v oddaji "Preživeli" na televiziji K1.
Ceca je bila leta 2003 aretirana med operacijo "Sablja" in je v zaporu preživela štiri mesece. Anastasija danes uživa v ljubezni z nogometašem Nemanjo Gudeljem, zaradi katerega živi na relaciji Sevilla - Beograd.