Trači

“Ljubim moške in ljubim ženske!”

Avtor: kš

Pevka, ki je sodelovala v šovu Zvezde granda, je razkrila, da uživa v romanci z istim spolom, potem pa povedala, da je romanca žal zaključena.

Matea Stanković pravi, da je sedaj čas za glasbo in ne ljubezen.
Foto: ig

Pevka Matea Stanković je končala dolgoletno razmerje z dekletom in priznava, da ji je bilo to zelo težko. "Pred kratkim sem končala dolgotrajno zvezo s svojim dekletom in to je bil zelo stresen čas zame. Vsi so me prepričevali, naj tega ne priznam in o tem ne govorim javno, mislim na to, da sem biseksualna, vendar se tega ne sramujem. To je bila resnično ljubezen, ljubili sva se. Uradno sva bili skupaj dve leti," je povedala Matea.

Lepotička je bila kar dve leti v zvezi z žensko.
Lepotička je bila kar dve leti v zvezi z žensko.
ig

"Ljubim tako moške kot ženske, vendar sem bila zvesta. To je stvar uma in značaja, ob njej sem imela vse. Verjamem, da drugi to doživljajo drugače, toda ko sem začela razmerje z njo, mi je bilo z njo lepše kot z bivšim fantom, ki ga zdaj ne bom imenovala. To je bila moja prva ljubezenska izkušnja z dekletom," je z nasmehom razkrila pevka.

Na vprašanje, ali je pripravljena na novo ljubezen, je Matea Stanković z nasmehom odgovorila: "Trenutno še nisem pripravljena na nove veze. Zdaj se bom posvetila in osredotočila na kariero in to stoodstotno. Vso svojo energijo sem preusmerila na glasbo. Ljubezen ne. Kadarkoli sem zaljubljena, naredim kakšno napako,” je končala svoje razmišljanje.