Trači

London: Tea Tairović v varnem objemu Ajkule!

Avtor: kš

Po številnih svetovnih zvezdnikih je pod njegovo zaščito prišla tudi srbska pevka

Tea Tairović - nepopisno seksi
Foto: IG

Tea Tairović je pred nekaj dnevi nastopila v Londonu, kjer jo je varoval eden najbolj znanih svetovnih telesnih stražarjev Goran Dželatović Ajkula.

Tea Tairović je tudi v Londunu dobila kar nekaj napitnine.
Tea Tairović je tudi v Londunu dobila kar nekaj napitnine.
IG

On že desetletja varuje največje zvezde, kot so princ Harry, Madonna, Jennifer Lopez in Jason Statham, zdaj pa je bil ves čas ob prelepi srbski pevki. Zahvaljujoč organizatorki Danijeli Trajkovi, je Tea dobila redko priložnost, da jo varuje prav Ajkula. Na koncertu v Londonu je Tairovićeva navdušila občinstvo s svojim prepoznavnim plesom in hiti, poseben trenutek pa je bil, ko je na odru dvignila zastavo Srbije.

Ajkula je očitno
Ajkula je očitno "nor" na prestižne znamke.
IG

In medtem ko je pazil na prelepo pevko, pa Goran Dželatović Ajkula ni pozabil na svoje globoko humano srce. Odločil se je, da bo zaslužek od varovanja koncerta doniral šoli na Kitajskem, ki jo je osebno pomagal zgraditi leta 2016 v mestu Zhan Jiang, blizu Guangzhouja. Ta gesta kaže, da je njegova predanost zaščiti in podpori ne samo znanih osebnosti res neprecenljiva. 

Ajkula je eden vidnejših osebnih stražarjev na svetu.
Ajkula je eden vidnejših osebnih stražarjev na svetu.
IG

Goran Dželatović, znan kot Ajkula, je eden najbolj znanih telesnih stražarjev na svetu. Kljub temu, da je znan po svojem delu, ni javno znano, kako je dobil vzdevek “Ajkula”. Vzdevek bi lahko izhajal iz njegovega videza, osebnosti, načina dela ali celo neke anekdote iz njegove preteklosti …