Trači

Milan je bil zame vse, a zgodilo se je …

Avtor: kš

Rada Manojlović je za kurir.rs razkrila šokantne podrobnosti razhoda s Stankovićem.

Rada Manojlović pravi, da jo je prelisičila strast do drugega.
Foto: IG

Pevka Rada Manojlović in njen nekdanji partner ter kolega Milan Stanković sta danes v dobrih odnosih, čeprav njun razhod ni bil lahek.

»Zame je bil Milan takrat vse. Verjela sem, da bo to za vedno. Bila sem prepričana. Ljubila sem ga in tudi on je ljubil mene. Zelo sva se ljubila. Pet let sva tudi živela skupaj,« se spominja Rada.

Milan Stanković je po razhodu z Rado zelo trpel.
Milan Stanković je po razhodu z Rado zelo trpel.
Instagram

»Ne morem reči, da je bil on kriv ali da sem bila kriva jaz. Razhod je bil grozen. Tako grozen, da ne vem, ali je bil sploh potreben. Nikoli se nisva oddaljila. Do zadnjega dne sva živela skupaj in vse je bilo v redu. A nekako sem jaz s svojim vedenjem ustvarila iz njega nekoga, ki ga ne morem imenovati otrok, ampak bolj, kot da sem bila njegova mati. Morda sem izgubila občutek, da je moški,« priznava Rada.

Rada se očitno rada fotografira v ogledalu.
Rada se očitno rada fotografira v ogledalu.
IG

Pevka nikoli ni skrivala svojih partnerjev, zato je poleg zveze z Milanom javnost podrobno spremljala tudi njeno zvezo z drugim kolegom, Harisom Berkovićem. Vendar je bil za razhod z Milanom kriv košarkarski skavt Momir Gajić.

»Zgodilo se je, da sem se zaljubila v drugega. Sploh nisem vedela, da je moje srce pripravljeno na novega. Ko sem začela razmišljati o drugem, mi je bilo žal. Bilo mi je zelo težko, saj sem se borila s strastjo, ki se je prebudila … Res pa je, da to kar sem imela z Milanom, ne bom imela z nobenim več,” je priznala Rada.

Kljub lepim spominom na mladostno ljubezen Rada priznava, da so njeno vedenje in ohlajeni odnosi privedli do prekinitve zveze.

»Ko se ohladim, se ohladim in tega ne skrivam. Zelo očitno je, ko spremenim svoje vedenje. Enostavno, nekaj ni bilo v redu in to se je videlo. Zelo mi je žal, da sem dovolila, da je prevladala strast do drugega. Ne morem obžalovati, vsak mi je v življenju prinesel nekaj, neko izkušnjo, in iz vsake zveze sem se nekaj naučila,« je zaključila seksi pevka.