Trači

Mile Kitić – nekoč ni imel niti za čevlje, danes pa ...

Avtor: kp

Dandanes glasbenik Mile Kitić živi dobro, bogato življenje ... A nekoč si ni mogle privoščiti niti novih čevljev.

Mile Kitić
Foto: Instagram

Pevec Mile Kitić je v svoji večdesetletni karieri zaslužil dovolj denarja za udobno življenje sebe in svoje družine. S trdim delom in trudom, predvsem pa z zelo velikim talentom je uspel sebi in svojim najbližjim zagotoviti vse tisto, česar kot mladenič on ni imel.

»Rodil sem se na podeželju. V naši družini je bilo pet otrok. Živeli smo od kmetovanja. Nismo bili revni, je bilo hrane, pijače, imeli smo živino. Nismo pa si mogli privoščiti vsega, kar smo si kot otroci želeli. Na primer kolesa ali česa podobnega. Spali smo v hiši, kjer nas je ogrevala le ena peč, ki je bila v kuhinji, kjer smo preživeli večino časa. Vsi ostali prostori so bili med zimo hladni in vlažni. Spal sem v vlažnem prostoru, na plesnivi vzmetnici. Nisem imel novih oblačil in tudi ne čevljev. Bili smo pa zdravi in tudi zato sem danes bolj zdrav. Tako sem slišal, da ljudje, ki v otroštvu pretrpijo, so potem boljšega zdravja in živijo dlje.«

Ko je bil otrok je spal na plesnivi vzmetnici.
Mile Kitić
Instagram

Kitić je kot mladenič odšel s trebuhom za kruhom in v Beogradu živel pri prijatelju, ki je bil fotograf. Potem se mu je počasi začela odpirati kariera pevca in danes je med najbolj popularnimi glasbeniki na Balkanu. Pohvalil se je tudi, da sedaj živi v lepi, topli hiši, ki je vredna več kot pol milijona evra.