Trači

Mile Kitić posnel NLP!

Avtor: kš

Mile Kitić, znan pevec, je doživel neverjetno izkušnjo, ko je na nebu videl nekaj, kar mu je pognalo strah v kosti. Objekt se je počasi oddaljeval in za seboj je pustil ogromno sled.

Mile Kitić
Foto: Instagram

Mile je bil na plaži s svojo ženo, ko sta opazila nekaj, kar se je svetlikalo na nebu. Sprva sta mislila, da gre za komet ali zvezdo, vendar se je objekt hitro oddaljeval. Za seboj je pustil ogromno sled. Takrat sta ugotovila, da gre za nekaj drugega - neznani leteči predmet.

Mile je bil navdušen nad tem, kar je videl, in je skušal slediti objektu, medtem ko se je ta oddaljeval. Za seboj je pustil ogromno sled, ki je ostala na nebu še dolgo časa po tem, ko je objekt izginil iz vidnega polja. V nekem trenutku se je par zbal, da se bo objekt zaletel v neko potniško letalo. 

Čeprav je bila izkušnja za Mileta in njegovo ženo sprva strašljiva, je bila tudi izjemno navdušujoča ... Po vsej verjetnosti pa je razlaga čisto enostavna. Mile je na nebu videl raketo, ki jo je izstrelilo podjetje SpaceX ... 

Klik spodaj!

https://www.tiktok.com/@milekiticofficial/video/7204985131126312198?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7172607448170464773