Trači

Mile Kitić - Zaplet zaradi “neuravnovešene” ženske

Avtor: kš

Zgodba, ki v že nekaj let buri duhove in jezi vse vpletene, je zgodba o domnevnem nezakonskem sinu Mileta Kitića.

Mile Kitić je ponosen na svoje potomce
Foto: IG

Pevec se zaradi tega že vrsto let sooča s pretresljivimi trditvami o svoji preteklosti. Dolgoletne špekulacije o domnevnem nezakonitem sinu so ponovno v središču pozornosti. Pojavile so se govorice, da naj bi njegov sin živel v Nemčiji skupaj z materjo, vendar Kitić te navedbe jasno in odločno zanika.

mile-kitić
Mile Kitić je nedavno razkril podrobnosti o svoji hčerki in odnosu z njo.
IG

V nedavnem intervjuju je Kitić odprl vrata svojega zasebnega življenja in razkril nekatere podrobnosti, ki so do zdaj ostale neznane. "Da, imam hčerko iz prvega zakona, stara je že čez štirideset let. Z njo in njenima otrokoma, ki sta med drugim zelo uspešna, sem v rednem stiku. Moja vnukinja je nadarjena balerina v Amsterdamu, moj vnuk pa je univerzitetno izobražen. Oba sta središče moje pozornosti in podpore," je razkril Kitić, s tem pa ovrgel govorice o še enem skrivnostnem sinu v Nemčiji.

mile-kitić
Mile Kitić je imel v preteklosti kar nekaj preglavic zaradi precej neuravnovešene ženske.
IG

Kar zadeva domnevnega nezakonskega sina, pa Kitić zgodbo opisuje kot popolnoma izmišljeno. "Pred leti me je ena ženska v Nemčiji nadlegovala, zaradi česar sem se znašel v pravnem sporu. Ker sem jo javno označil za 'psihično nestabilno', je prišlo do tožbe in sodnih stroškov. Vendar je to stara zgodba in zagotavljam, da od domnevnega sina ni nič. Če bi imel sina, bi ga seveda priznal," je odločno (še enkrat) povedal Kitić.