Trači

Milica Pavlović – Komu polaga račune?!

Avtor: kš

To je oseba, kateri Milica pove VSE!

Milica Pavlović
Foto: Instagram

Milica Pavlović ima le peščico ljudi iz svoje bližnje okolice, s katerimi deli vse podrobnosti iz svojega zasebnega življenja, med njimi je tudi njena teta, s katero je pevka zelo povezana, še posebej od trenutka, ko je izgubila svoje najbližje, babico Rado in dedka Vladimirja, ki sta umrla lani. Milica je lani namreč izgubila babico in dedka, ki sta ji bila kot starša. Njen oče je v tujini, z mamo ni v stiku, ima pa teto, ki živi v Beogradu, ki ji je v ogromno podporo.

Teta
Teta
Instagram

Milica je na svojem Instagram profilu delila zgodbo z opisom "Ko mi teta skuha kavico, nato pa začne zasliševanje" in s tem dala vedeti, komu polaga račune in odgovarja na vsa vprašanja, ki se širijo po medijih.

Prvi samostojni koncert

milica-pavlović
Milica Pavlović
Instagram

Pred kratkim je imela tudi svoj prvi samostojni koncert v dvorani Pionir v Nišu, po nagradi za album leta 2022 je Pavlovićeva napovedala še en album, ki bo izšel maja letos, razkrila pa je tudi, da bo letos koncert v Areni, vendar datuma še ni razkrila.

Platinaste prijateljice

Vroče prijateljice
Vroče prijateljice
Instagram

Pevka dela s polno paro, vendar ji uspeva tudi udeleževati se slavij in veselic svojih prijateljev, tako je bila pred nekaj dnevi na rojstnodnevni zabavi Sofije Milošević v družbi svoje kolegice in prijateljice Jelene Karleuše.