Trači

Milica Pavlović - Razkošje, ki jemlje dih!

Avtor: kš

Milica Pavlović, priljubljena in zapeljiva pevka, ki jo obožuje cel Balkan, še kako uživa v svojem novem domu!

Milica Pavlović
Foto: Instagram

Za stanovanje je odštela 320.000 evrov, najela pa je tudi strokovnjaka, ki je poskrbel za vse podrobnosti! Razkošni detajli jemljejo dih.

Milica Pavlović je po večletnem življenju kot podnajemnica kupila 90 kvadratnih metrov veliko stanovanje v enem izmed najbolj razkošnih predelov Beograda.

Pevka je za nakup stanovanja odštela kar 320.000 evrov. Lokacija, ki jo je izbrala, velja za eno najbolj zaželenih v Beogradu. Gre za naselje West 65 v Novem Beogradu, ki je odlična izbira za vse, ki iščejo razkošje in udobje.

V Miličinem stanovanju prevladujejo rjave in bež barve, le jedilniški stoli so modri. Jasno je razvidno, da je bilo v stanovanje vloženo veliko denarja, prav tako pa je pevka najela strokovnjaka, ki je poskrbel, da so vse podrobnosti v stanovanju estetsko dovršene in brezhibne. Milica je veliko vložila tudi v svojo kuhinjo, zato ta izgleda neverjetno. Nežni, zapeljivi odtenki bež in rjave prevladujejo v njenem domu, prisotni pa so tudi siva in bela, nepogrešljivi kraljici minimalizma.

Spomnimo se, da je Milica pogosto poudarjala, kako je zanjo kariera na prvem mestu in kako ima kar nekaj velikih načrtov. Velja za zelo profesionalno osebo in ničesar ne prepusti naključju, ko gre za glasbo in kariero. Vendar sedaj se je odločila, da se dokončno ustali – no, vsaj kar se stanovanja tiče.