Trači

Miljana na kolenih, prosi za še eno priložnost

Avtor: kš

OBUPNO ŽELI NAZAJ V ZADRUGO 6: Razkrito, kako Miljana prosi Željka in Milico Mitrović za še eno priložnost

Miljana Kulić
Foto: Instagram

Kontroverzna resničnostna zvezda Miljana Kulić še naprej živi po pravilih resničnostnih šovov, tudi ko ni v njih. Po diskvalifikaciji iz šova "Zadruga 6" se je Miljana odločila, da bo posnela pesem in začela nastopati. Vendar pa očitno niti to ni bilo dovolj, da bi pritegnila želeno pozornost, zato je kot piko na i dodala inscenirani fizični prepir s svojim partnerjem Nenadom Macanovićem, znanem kot Bebica. Miljana je sprva razkrila, da je bila pretepena, nato pa sta njen partner in mati medijem povedala, da nasilja ni bilo, ampak so jo zaklenili, da ne bi odšla v igralnico.

Izvor blizu Kulićevih je razkril, da je Miljanina prava namera vrnitev v 'belo hišo', saj meni, da j
Miljana Kulić
Instagram

Vrhunec zgodbe je bil trenutek, ko so se vsi vpleteni javili prek Instagrama in povedali, da je bila vse skupaj potegavščina. Kot poroča "Alo", Kulićeva vse to domnevno počne z namenom, da bi pritegnila pozornost nase in se tako vrnila v Zadrugo.

100.000 evrov kazni

Miljana naj bi neprestano kontaktirala produkcijo in prosila za vrnitev v Zadrugo, da bi ji odpisali dolg v višini 100.000 evrov.

"Miljana je postala popolnoma nerazsodna. V kazinoju je zaigrala tudi tisto malo denarja, ki ga je imela, zdaj pa je poleg produkciji dolžna tudi ljudem," je za Alo! povedal vir blizu Kulićevih, nato pa razkril razlog za takšno vedenje: "Ta vsota denarja, ki jo mora zbrati za odplačilo dolgov, ji povzroča veliko problemov. Njen cilj je bil, da bi si v igralnici povrnila vse izgubljeno, vendar situacija ni šla v njeno korist, zato ni niti najmanj profitirala, ampak ravno nasprotno." Neimenovani vir trdi tudi, da se Miljana na vsak način želi vrniti v kontroverzno Zadrugo.

"Ugotovila je, da je najlažji in najboljši način za zaslužek bivanje v resničnostnem šovu in v ta namen je ustvarila medijsko zgodbo iz izmišljene situacije. Ves čas se laže. Povedala je, da jo je Bebica skoraj do smrti pretepel, samo da bi pritegnila pozornost nase in spremenila mnenje produkcije," je razkril vir.

Do vratu v dolgovih

Neimenovani vir trdi tudi, da je Miljana v resnici obupana in da bi se na vsak način rada vrnila v šov in se znebila svojih dolgov. Kljub temu, da je bila njena želja po povratku v 'belo hišo' izražena skozi insceniran fizični prepir, je jasno, da je njena prava motivacija finančne narave.

Trenutno ni znano, ali bo Miljana uspešna pri svojih prizadevanjih za vrnitev v resničnostni šov. S tem bi se izognila ogromnemu dolgu, ki ga je pridobila. Kako bo to vplivalo na njeno javno podobo in prihodnjo kariero, ostaja odprto vprašanje.

Kontroverzna resničnostna zvezda Miljana Kulić se obupano poskuša vrniti se v šov 'Zadruga 6', po
Miljana Kulić
Instagram

Popolnoma obupana

Kljub temu, da je Miljana znana po svojih kontroverznih dejanjih v preteklosti, je njeno trenutno obnašanje presenetilo mnoge. Tisti, ki so blizu njej, opozarjajo na njeno obupano situacijo in njen poskus, da bi pridobila simpatije javnosti.

Ta zgodba je zanimiva iz različnih zornih kotov, od vprašanja etike v resničnostnih šovih do posledic dolgov. V naslednjih tednih bo zanimivo spremljati, kako se bo situacija razvijala in kaj bo Miljanino obupano prizadevanje za vrnitev v resničnostni šov pomenilo za njeno osebno in profesionalno življenje.