Trači

Mina Kostić - Hude tragedije v njenem življenju

Avtor: kš

Mina Kostić, ki je sama ustvarila občudovanja vredno glasbeno kariero in zaradi svoje skromne višine, dobila vzdevek "žepna Venera", se je rodila kot Minira Jašari. Ko je dopolnila 19 let, se je odločila za spremembo imena in priimka.

Kljub preteklim težavam je Mina našla srečo v ljubezni z 15 let mlajšim Nikolo.
Foto: Instagram

Mina je odraščala v revščini in pomanjkanju, o svojem težkem otroštvu je večkrat spregovorila v javnosti in nikoli se ni sramovala svojih korenin. V veliki družini, kjer je bilo pomanjkanje finančnih sredstev in osnovnih življenjskih pogojev, so se starši odločili, da jo dajo v posvojitev, ko je bila stara le pet let. "Moja mama je rodila deset otrok in štiri izgubila," je nekoč povedala pevka.

Kostićevo je posvojila in vzgojila Duda Ivanović, sicer teta znanega reperja Ivana Ivanovića Đusa. Z Ivanom je Mina sodelovala v resničnostnem šovu "Farma 2" in kasneje z njim posnela duet.

mina-kostić
Minino življenje je zaznamovala tragična smrt njene sestre, ki se je utopila pri trinajstih letih.
Instagram

Vendar pa je Mina v svojem življenju doživela še več težkih trenutkov. Velika družinska tragedija, ko se je njena sestra utopila v najstniških letih, je močno zaznamovala njeno življenje. "Ena od sester se mi je utopila, ko je bila stara trinajst let... To je bilo zelo težko obdobje zame. To se je zgodilo leta 1992. Vsakič, ko pomislim na ta dogodek, mi je težko, vendar si rečem, da je bilo pač tako usojeno. Tako je verjetno hotel Bog. To je bila usoda," je povedala Mina v enem izmed intervjujev.

mina-kostić
Mina Kostić, znana kot "žepna Venera", je kljub težkemu otroštvu v revščini ustvarila občudovanja vredno glasbeno kariero.
Instagram

Kljub vsemu je Mina srečna v novi zvezi. Njeno srce je osvojil 15 let mlajši in postavni Nikola, ki ga je spoznala povsem slučajno.

mina-kostić
Mina Kostić
Instagram