Trači

Najbogatejša pevka v regiji je ...

Avtor: kš

Če mislite, da je Ceca ali Dragana Mirković, se motite! In to zelo.

Didi J
Foto: Instagram

Dijana Janković, bolj znana kot Didi J, ima torbico, ki je vredna toliko, kot dve stanovanji v Beogradu! Nedvomno je najbogatejša in to tudi zelo rada pokaže ... Zakaj pa ne?

didi-j
Didi J
Instagram

Didi J se je leta 2013 poročila z dvajset let starejšim IT strokovnjakom Danijelom Rokvićem, kar je več kot očitno bila zelo dobra poteza ... Ko sta v Srbiji, živita na Vračarju v 500 kvadratnih metrov veliki hiši.

Imajo tri gospodinjske pomočnice, saj je Dianina garderoba vredna pol hiše in jo je treba vzdrževati. Pevka zdaj namerava prenoviti celotno nadstropje in ga spremeniti v garderobo nadstropje. "Celo nadstropje bo v steklu in ogledalih. Tam bo samo moja garderoba, ena stena za torbe in ena stena za čevlje," razkriva pevka. Diana ima v svoji zbirki "Hermes Birkin bag" v oranžnem odtenku, ki stane toliko kot dve stanovanji v Beogradu. Torej kar 100.000 evrov. Poleg tega pa do teh torbic ni enostavno priti. »Običajni smrtniki« se morajo namreč vpisati v čakalno listo in čakalna doba je do šest let!

didi-j
Didi J
Instagram

Pevka je posnela že veliko duetov s svetovno znanimi glasbeniki in glasbenicami ... Očitno ji je dejstvo, da ima kar nekaj na bančnem računu, odprlo vrata tudi do največjih.