Trači

NAPAD: Tvoje prsi so kot čajne vrečke

Avtor: KŠ

Pevka Vanja Mijatović je bila tarča brutalnih komentarjev ... Sprva je molčala, potem je EKSPLODIRALA!

Vanja Mijatović
Foto: Instagram

Pevka Vanja Mijatović je ob poroki pripravila gala slavje, na katerem je zbrala svoje najdražje, med katerimi so bili številni sorodniki, prijatelji in tudi sodelavci.

vanja-mijatović
Vanja Mijatović
Instagram

Blestela je v razkošni poročni obleki, polni kristalov in biserov, slavja pa se je udeležilo lepo število pop zvezdnikov, med katerimi so številni poprijeli za mikrofon in zabavali ostale goste.
Pevka ves dan ni snela nasmeha z obraza in ni skrivala veselja ob novem življenjskem poglavju, kljub temu pa je Vanja takoj po tem, ko so fotografije njene poročne obleke prišle v javnost, naletela na nekaj negativnih komentarjev, ki jih nihče ni pričakoval.
Namreč, v morju komplimentov o njenem videzu so se na družbenih omrežjih vsuli slabšalni komentarji in pevka jim ni ostala dolžna.

vanja-mijatović
Vanja Mijatović
Instagram

Nekdo je napisal: “Ženska, do popka so ti! Jbt! Imaš ogledalo?”

Na ta komentar se je najprej odzvala Vanjina mama, Snežana Mijatović. Verbalni napad pa se ni končal - sledilka je napisala: “Brez okusa si, prsi so ti kot čajne vrečke.”

vanja-mijatović
Vanja Mijatović
Instagram

Vanja se je na to provokacijo ostro odzvala: “Daj no, odje*i se z mojega profila, nočem negativne energije nerealiziranih ljudi tukaj. Ne sodiš med vse te kultivirane in čudovite ljudi!”

Zadnja beseda pa je šla spet sledilki:

“In ti si zelo kulturna v poročni obleki in s tistimi vrečkami namesto prsi, kmetica!”

vanja-mijatović
Vanja Mijatović
Instagram