Trači

Veste, katera pevka je otrokom pripravila to?

Avtor: kš

Praznična pravljica v domu Nataše Bekvalac: Otrokom pripravila nepozabno presenečenje, ki si ga bodo zapomnili za zmeraj.

Nataša Beklavac
Foto: ig

Pevka Nataša Bekvalac je v svojem domu otrokom pripravila neverjetno praznično presenečenje. Pevka se je odločila, da najame maskote, s čimer je polepšala dan svojih otrok in o čemer je javnost obvestila prek svojega Instagrama.

Božiček je prinesel darila, kar je dodatno obogatilo praznično vzdušje.
Nataša Beklavac
ig

V določenem trenutku je prispel tudi božiček, z darili v rokah, da pozdravi otroke, ki bodo ta dan zagotovo dolgo pomnili, saj so uživali v pravi pravljici.
Spomnimo se, da je pevka Nataša Bekvalac letos okrasila božično drevesce na poseben način. Drevo sega do stropa in je okrašeno le z zlatimi nitmi brez dodatnih okraskov. Spoznala je, da čarobnost ne zahteva dragih in zapletenih stvari.

Božiček je prinesel darila, kar je dodatno obogatilo praznično vzdušje.
Nataša Beklavac
ig

Medijem je zaupala, da z otroki res napiše pismo Božičku, a to je dejansko le nek način zbiranja pozitivnih misli. Pevka pravi, da si svoje želje običajno izpolni sama in se trudi, da niso pretirane ali nerealne, ampak skladne z realnimi pričakovanji. Želi si gledati na življenje realistično, saj pravi, da pretiravanje vodi v hitrejše razočaranje.

Nataša Beklavac je v slogu Kim Kardashian izbrala hladne bele tone ...
Nataša Beklavac
ig