Trači

Nataša Bekvalac: “Ni šans!!!”

Avtor: kš

Pevka Nataša Bekvalac, ki je že trikrat stala pred oltarjem, je pogosto v središču pozornosti zaradi svojega ljubezenskega življenja.

Po neuspelih zvezah še ni pripravljena na nov prstan.
Foto: IG

Po ločitvi od nekdanjega vaterpolista Danila Ikodinovića, s katerim ima hčerko Hano, se je Nataša še dvakrat poročila … Na enem od njenih zadnjih koncertov pa jo je doletela nepričakovana situacija. Medtem ko je pela, je prišel oboževalec in ji pred nos pomolil zaročni prstan … Njena reakcija je navdušila prav vse! Nataša je sprva nakazala, da bo prstan sprejela, nakar je sunkovito umaknila roko in rekla: “Ni šans!”

Neuspešni zakoni

Danila Ikodinovića, s katerim je Nataša ustvarila družino in mislila, da bo to za vedno, ji je predstavil rokometaš Vlado Mandić, takratni fant njene sestre Kristine. Med njima je hitro vzplamtela ljubezen in odločila sta se, da svojo zvezo uradno potrdita leta 2006 v Sremskih Karlovcih. Vse je bilo pravljično in romantično in par je v nekaj mesecih dobil prvo hčerko, ki sta jo poimenovala Hana.

Nataša uživa samsko življenje.
Nataša uživa samsko življenje.
IG

Do zapletov v njunem odnosu je prišlo po dveh letih, ko je Danilo doživel hudo prometno nesrečo. Mediji so bili polni poročil o domnevnih prevarah, njun razhod in medsebojne obtožbe pa so bili mesec dni glavna tema domačih medijev.
Štiri leta po propadu prvega zakona je pevka ponovno našla srečo ob Ljubi Jovanoviću. Poročila sta se na intimni slovesnosti v njenem stanovanju, v prisotnosti samo prič. Vendar tudi ta ljubezen ni trajala, in marca 2017 sta sporočila, da se ločujeta.

Lepotica je zelo priljubljena in zaželena ...
Lepotica je zelo priljubljena in zaželena ...
IG

Kmalu je lepa pevka razkrila, da ima novega izbranca - Luko Lazukića. Kot je Nataša sama povedala, je Luko spoznala na Ibizi, a sta šele nekaj let kasneje začela razmerje. Vse v tej zvezi je potekalo zelo hitro, tako da je Nataša že po nekaj mesecih razmerja odkrila, da je noseča. Kmalu sta se odločila, da se poročita, in poroka je bila na Natašin rojstni dan, 25. septembra, prav tako na Ibizi.
Nato se je umaknila iz medijev in se preselila na kmetijo v Čeneju, kjer je načrtovala vzgajati otroka in uživati v ljubezni z Luko. Nikomur ni padlo na pamet, da se bo par, potem ko je izvedelo, da jo je on pretepel, samo mesec dni po porodu, razšel. Nataša je proti njemu vložila kazensko ovadbo in napovedala, da bo zahtevala ločitev. To je bil eden večjih škandalov v regiji, ki je odmeval v vseh medijih.
Nataša danes uživa ob svojih deklicah in o ljubezenskem življenju ne govori preveč, na družbenih omrežjih pa ugibajo, ali in kdaj bo spet stopila pred oltar …