Trači

Neverjetno seksi Seka!

Avtor: kš

Seka Aleksić, zvezda srbske pop-folk in turbo-folk scene, znana po svojem edinstvenem glasbenem slogu, ki prepleta elemente popa in folka, se je v srca poslušalcev zapisala s hiti kot so "Crno i zlatno", "Aspirin", "Da sam muško" in številnimi drugimi. Poglejte, kakšne fotografije je nedavno objavila!

Seka Aleksić
Foto: IG

S svojo sposobnostjo, da se poveže z različnimi generacijami, je Seka, katere pravo ime je Svetlana, postala ena najbolj prodajanih pevk v Srbiji, ki s ponosom nosi dvojno državljanstvo, srbsko in bosansko-hercegovsko.

Nedavno je ta karizmatična umetnica navdušila svoje oboževalce z razburljivim nastopom na Kopaoniku. S provokativnim stajlingom, ki je vključeval mini črno obleko z velikim dekoltejem in mrežastimi nogavicami, je seveda pritegnila veliko pozornosti. 

Videti je kot diva klasičnih hollywoodskih filmov.
Seka Aleksić
IG

Poleg glasbenih uspehov je Seka znana tudi po svojem osebnem boju proti kilogramom. Svoje izkušnje in izzive  pogosto deli s sledilci na družbenih omrežjih, s čimer je postala navdih za mnoge.

Seka Aleksić je izjemno priljubljena v celotni regiji.
Seka Aleksić
IG

S svojim samozavestnim nastopom in seksi videzom je dokazala, da so okrogle ženske lahko prav tako privlačne. Fotografije pred koncertom,  ki jih je delila na Instagramu, še dodatno to dokazujejo!