Trači

Nikolina in Severina - spor, ki traja in traja …

Avtor: kš

Severina in Nikolina Pišek sta se pred nekaj dnevi ponovno srečali na modni prireditvi v Zagrebu, ki je zbrala vse tamkajšnje zvezde na enem mestu.

Nikolina in Severina sta že nekaj let skregani.
Foto: IG / kš

Dogodka sta se udeležili ob različnih urah in po poziranju številnim fotoreporterjem sta se odpravili vsaka na svojo stran, da bi uživali v glasbi in druženju s prijatelji. Ves čas sta se izogibali medsebojnemu srečanju, kar kaže, da med njima še vedno vlada napetost.
Spomnimo, da sta se videli tudi lani, po več letih medsebojnega izogibanja, ko sta imeli naključno srečanje na proslavi ene izmed hrvaških televizij. Po poročanju vira s prizorišča je Severina neprijetno presenečena opazila Nikolino med gosti v eni prestižnih galerij. Nikolina je hotela Severino pozdraviti, vendar jo je pevka več kot očitno ignorirala.
Številne je presenetilo, da Severina ni stala Nikolini ob strani po nenadni smrti njenega moža Vidoja Ristovića, ko se je na voditeljico spravil njen tast Vitor, znan kot Miša Grof. Severina Nikoline ni podprla prav zaradi prejšnjih sporov med njima, ki jih očitno še vedno nista presegli in čez katere pevka noče iti.

Kaj se je pravzaprav zgodilo?

Nikolina je v svoji oddaji dala besedo Severininemu
Nikolina je v svoji oddaji dala besedo Severininemu bivšemu možu in tako sprožila jezo mične Dalmatinke.
IG

Med gostovanjem v eni od oddaj je Nikolina razkrila, da je Severina zelo jezna nanjo in da sta se nekoč skregali zaradi Milana Popovića, s katerim je bila pevka nekoč v zvezi. "Jaz sem sicer pacifistka, ampak ... Severina se zelo jezi name. V času njene ločitve sem vodila neko zabavno oddajo, v kateri sem bila večinoma na “njeni strani”. A prišel je trenutek, ko je tudi njen bivši mož želel povedati svojo plat zgodbe, kar sem dovolila. Severina je to doživela zelo osebno. Še vedno očitno misli, da nihče ne bi smel dati njenemu bivšemu možu medijski prostor za izjave. Po tem sva se močno sprli. Severina se mi je oglasila in mi rekla marsikaj, počutila sem se prizadeto in to neupravičeno. Nisem imela nobenih slabih namenov in res ni bilo do mene, nisem imela vpliva na to, ali bo prispevek predvajan ali ne. Resnično sočustvujem z njenim bolečinam takrat in zdaj, res mi je žal," je takrat povedala Nikolina, o očitno tudi to ni bilo dovolj in Severina je še zmeraj “ne more videti!”.