Trači

Brutalno seksi ali kaj drugega?

Avtor: kš

Pevka Ana Nikolić že dalj časa priteguje pozornost medijev s svojimi izjavami in nenavadnimi dejanji.

Ana Nikolić
Foto: IG

V zadnjih letih je njeno življenje pogosto predmet zanimanja javnosti ... Trenutno novinarji pišejo o njenem domnevnem novem partnerju. Nedavno je pevka na svojem Instagram profilu namreč delila posnetek, ki je pritegnil veliko pozornosti. Kot je razvidno iz videa, je bil ta posnet v enem od nakupovalnih centrov v Beogradu, kjer je bila Ana v družbi neznanega moškega. Ta jo je v nekem trenutku dobesedno odnesel iz butika in jo nosil skozi objekt, tako da je potem nakupovalno središče "končno" zapustila.

Tako jo je odnesel
Tako jo je odnesel
ig

"Edini način, da zapustim butik," je zapisala pevka v svoji objavi na družbenem omrežju Instagram, kar je pritegnilo veliko pozornost njenih sledilcev, pa tudi mimoidočih v nakupovalnem centru, ki so se ustavljali, da bi opazovali kontroverzno pevko.

ana-nikolić
Ana Nikolić
IG

Spomnimo, Ana Nikolić je nedavno sprožila plaz komentarjev na družbenih omrežjih zaradi posnetka iz garderobe, kjer se je posnela v črni spalni srajci z globokim dekoltejem, ogrinjalu iste barve in seksi nogavicah. Medtem ko so nekateri občudovali njen videz in samozavest, so drugi izražali zaskrbljenost za njen fizični videz, s komentarji, da ne najde srednje poti - bodisi ima ogromen presežek kilogramov ali je pretirano suha." Vsekakor pevka vedno poskrbi, da se piše o njej ... 

ana-nikolić
Ana Nikolić
IG

ana-nikolić
Ana Nikolić
IG