Trači

OJOJ, ANA - kaj je s tabo?!

Avtor: kš

Ana Nikolič je vseskozi v centru pozornosti, večinoma zaradi njenih izpadov in škandalov, ki jih je zakuhala. A tokrat so kolegi resno zaskrbljeni - Ana je namreč objavila video, v katerem panično prosi za pomoč!

Ana Nikolić
Foto: Inastagram

Na socialnih omrežjih se je pojavil video pevke Ane Nikolić, v katerem je jasno razvidno, da je njen obraz srhljivo poškodovan. V videu pevka prosi tudi za finančno pomoč, saj naj bi imela še zgolj 100 dinarjev. Kar je prevedeno v evre - le neverjetnih 85 centov.

To je nočna mora!!!

"Ali vidiš, da imam kraterje na obrazu? To postaja nočna mora. Ne zmorem tega prekriti. Na računu imam zgolj 100 dinarjev, prosim, storite nekaj za mojo mladost. Tako ne morem posneti ničesar. Ne morem tega sama prekriti, ni upanja. Iz obupa in nervoze, poglej, kako izgleda moj obraz. To je pravi pekel, nočna mora," je v videu večkrat ponovila Ana, medtem ko je kazala svoje rane.

Nikolićeva je video posnela in ga poslala neznani osebi, ki je zlorabila njeno zaupanje in video obj
Ana Nikolić
YT / Instagram

Kdo jo je izdal?

Video je poslala nekomu, ki mu je zaupala, a več kot očitno ta človek ni bil vreden njenega zaupanja, saj je video končal na vseh možnih spletnih kanalih. Kmalu so se začela ugibanja, zakaj je pevka tako iznakažena. Nekateri trdijo, da so krive droge, drugi, da je vse skupaj zaigrano, po vsej verjetnosti pa je krivo dejstvo, da se je Ana podvrgla slabo narejenemu estetskemu posegu, ki jo je dobesedno iznakazil.

Laserski tretma?

“Šlo naj bi za zelo slabo opravljen laserski tretma, ki ga je doživelo že več žensk. To je posledica slabega laserskega posega, ki ga je na žalost doživelo že veliko žensk, ki so za malo denarja želele izgledati mlajše in lepše. Mnoge so se namreč podvrle tudi ožiganju prve plasti kože, kar lahko privede do takšnih grozljivih rezultatov. Ana je očitno zaupala svoj obraz nestrokovni osebi in si s takšno odločitvijo povzročila resne posledice," pravi vir iz Blica.

Vir iz Blica trdi, da je pevkino stanje verjetno posledica slabo opravljenega laserskega posega.
Ana Nikolić
YT / Instagram

Ob tem dodaja: "To stanje ni mogoče izboljšati z novimi laserskimi posegi, potrebno je dolgotrajno zdravljenje pod vodstvom izkušenega dermatologa. Takšne poškodbe se lahko hitro okužijo in predstavljajo resno tveganje za zdravje. Upam, da se je obrnila na zdravnike, saj bodo oni najbolje vedeli, kako ukrepati. Ne gre za nekaj, kar bi lahko sanirali v nekaj mesecih, potrebno je skrbeti, da ne nastanejo trajne brazgotine. Poleg tega lahko stres in nereden življenjski slog poslabšata stanje."

Kdo je Ana Nikolić?

Ana se je rodila 27. septembra 1978 v Paraćinu, v Srbiji. Svojo kariero v glasbeni industriji je začela leta 2003, ko je izdala svoj prvi album z naslovom "Januar". Album je bil velika uspešnica in je Ani prinesel veliko prepoznavnost.

s svojo kariero začela leta 2003 in je od takrat dosegla veliko prepoznavnost.
Ana Nikolić
YT / Instagram

Njena kariera je šla strmo navzgor, a kmalu tudi strmo navzdol. Predvsem po koncu zakona s kontroverznim reperjem Stefanom Đurićem Rastom, s katerim sta se razšla leta 2018. Od takrat se par javno žali, kar vsekakor ne pripomore njeni karieri, saj je Ana vedno na udaru medijev in žal tudi glasbenih kolegov in kolegic … Velikokrat pa tudi sama poskrbi za negativne komentarje, saj redno objavlja tudi videe, ki so morda nekoliko neprimerni.